Canan Kaftancıoğlu Yeniden İl Başkanlığına Aday Oldu!

İstanbul CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu “Daha Yapacaklarım Var” Diyerek Tekrardan CHP İstanbul İl Başkanlığına Aday Oldu!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 9 Şubat’ta gerçekleşecek İstanbul İl Başkanlığı’na yeniden aday olduğunu açıkladı. Kaftancıoğlu, adaylığını açıkladığı konuşmada “İstanbul’u, İstanbul örgütümüzü halkın iktidarını kurmak için verdiği mücadelede en büyük güç yapmak için adayım ve böyle olacağına da sonuna kadar inanıyorum” dedi.

Canan Kaftancıoğlu
Canan Kaftancıoğlu İstanbul İl Başkanlığına Yeniden Aday Oldu

“CHP Demokrasinin Kendi İçinde Uygulandığı Bir Parti”

Canan Kaftacıoğlu
Canan Kaftacıoğlu

Kaftancıoğlu, adaylık sürecine ilişkin ise, “CHP, demokrasinin kendi içinde uygulandığı bir parti. Genel Başkanımızın ilçe başkanları ile yaptığı toplantıda, bizlerle çalışmaya devam etmek istemesi bir dayatma değil, kendi düşüncesidir. Genel Başkanımız hak teslimi yapmıştır, kanaatini belirtmiştir, örgütümüzün karar vereceğini dile getirmiştir. CHP, demokrasinin yaşandığı bir parti. Elbette başka adaylar çıkabilir” diye konuştu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et