Çanakkale’de Yangın!

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktığı öğrenildi.

son dakika
son dakika

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı Ilgardere bölgesine orman yangını çıktı. Tarihi yarımada içindeki Ilgardere mevkiinde 15.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın şiddetli rüzgarın tesiriyle kısa sürede büyüdü.

Çanakkale Yangın
Çanakkale Yangın

Çanakkale İskele Meydanı başta olmak üzere birçok noktadan görülen yangın nedeniyle dumanla kaplanan Çanakkale Boğazı çift yönlü trafiğe kapatıldı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Açıklama Yaptı!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün açıklaması şöyle:

Çanakkale Ilgardere civarında çıkan yangın nedeniyle, yangın söndürme uçak ve helikopterlerinin denizden güvenli bir biçimde su alabilmesi amacıyla 16.30 itibariyle Çanakkale Boğaz trafiği çift yönlü olarak askıya alınmıştır.

Bakan Pakdemirli: Müdahale Ediliyor…

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yangına 2 amfibik uçak, 20 helikopter, 107 arazöz, 7 dozer 400 personelle müdahale edildiğini açıkladı.

Helikopter filosunun büyük kısmının bölgeye gönderildiğini kaydeden Pakdemirli gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et