Çanakkale’de Kaybolan Gökhan Özkan’ın Cesedi Bulundu! Ercan Orhan İtiraf Etti!

Ercan Orhan Gökhan Özkan’ı Öldürdüğünü İtiraf Etti!

Geçtiğimiz gün Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına katılan 23 yaşında ki Gökhan Özkan’ın ailesi kayıp genci arıyordu. 29 Ekim tarihinden bu yana kayıp olan genç en son Ercan Orhan ile görüşmüştü. Müge Anlı’nın programına telefon ile de bağlanan Ercan Orhan, Gökhan Özkan kaybı ile bağlantısı olmadığını söylemişti. Fakat emniyetin düzenlediği operasyonla gözaltına alınan Ercan Orhan, cinayeti itiraf ederek cesedin yerini gösterdi.

Gökhan Özkan Cinayeti – Çanakkale – Ercan Orhan

Gökhan Özkan’ı Tüfekle Öldürmüş!

Emniyetin düzenlediği operasyonla gözaltına alınan Ercan Orhan, Gökhan Özkan’ı öldürdüğünü itiraf etti. Ercan Orhan emniyetteki ifadesinde Çanakkale’de Ayvacık-Küçükkuyu ilçeleri arasında bulunan Arıklı köyündeki ormanlık alanda Gökhan Özkan’a av tüfeğiyle 2 el ateş ederek öldürdüğünü söyledi.

Emniyet yetkililerine Gökhan Özkan’ın cansız bedeninin bulunduğu yeri de gösteren Ercan Orhan, Çanakkale Ayvacık Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Öte yandan Gökhan Özkan’ın cansız bedeni ise otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Gökhan Özkan Cinayeti Çanakkale

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Gökhan Özkan’ın annesi ve kardeşi 29 Ekim’den bu yana kayıp olan genci arıyorlardı. Çanakkale Ezine’de yaşayan 23 yaşında ki Gökhan Özkan, evden ayrılırken Çanakkale’de Ayvacık’ta yaşayan 34 yaşında ki Ercan Orhan’ın yanına araç almak için gitmişti. Otomobil almak için yanına 7 bin lira peşinat alan Gökhan Özkan’ın aynı gün gece saat 2:30 civarı kardeşini arayıp yardım istediği ortaya çıkmıştı. Gökhan Özkan’ın inleyerek bana yardım edin dedikten sonra telefon sesi kesilmişti. İnceleme yapan emniyet Gökhan Özkan’ın telefonunun Çanakkale Ayvacık ilçesi Ahmetçe köyünde sinyal verdiği ortaya çıkarmıştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sonrası emniyet Ercan Orhan’ı gözaltına aldı. Ercan Orhan burada ki ifadesinde Gökhan Özkan’ı öldürdüğünü itiraf etti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et