Cahit Ergül, Mehmet Muharrem Elbay’ın Olduğu Kuyuyu Gösteririm Dedi!

Mehmet Muharrem Elbay Öldürülüp Kuyuya Mı Atıldı? Üzerine Asit Mi Döküldü?

Mehmet Muharrem Elbay, kayıp olalı yaklaşık 3 yıl süre geçmesine rağmen hala kaybı ile failleri yakalanamadı. Mehmet Muharrem Elbay’ın olayı artık hayatta olmadığı düşünüldüğünden cinayet olarak anılmaya başlanırken, Mehmet Muharrem Elbay cinayeti ile ilgili baş faillerden Cahit Ergül şok sözlerle Müge Anlı’ın programına açıklamalarda bulundu.

Cahit Ergül, Zeynep Ergül, Mehmet Muharrem Elbay Cinayeti
Cahit Ergül, Zeynep Ergül, Mehmet Muharrem Elbay Cinayeti

Müge Anlı’da 2017’de Mehmet Muharrem Elbay, Gaziantep’te Cahit Ergül ile ev anlaşmazlığı yaşadıktan sonra, 28 Şubat 2017’de ortadan kaybolmuştu. Mehmet Muharrem Elbay’a Cahit Ergül kendisine ait arazinin bir kısmını satmış fakat daha sonra Cahit Ergül ile aralarında anlaşmazlık yaşanmıştı. Geçtiğimiz günlerde Cahit Ergül’ün kardeşi Zeynep Ergül programa katılarak kızını arıyordu. Fakat 3 yıl önce ortadan kaybolan Mehmet Muharrem Elbay’ın kaybı ile ilgili Cahit Ergül ve Zeynep Ergül’ün eşinin ilgisi olduğu ve muhtemel cinayet olabileceği şüphesi üzerine Zeynep Ergül’e sorular sorulmuştu. 16 Aralık 2019’da yayına katılan Cahit Ergül sinirlenerek hem Rahmi Özkan’a hemde kız kardeşi Zeynep Ergül’e sinirlenerek şok sözler söyledi. Ben imam olacak son kişiydim diyen Cahit Ergül, “Mehmet Muharrem Elbay’ın Olduğu Kuyuyu Gösteririm” dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et