Çağla Tuğaltay’ın Katili Cezasız Kalacak!

15 Yaşındayken evinden boğazı kesilerek öldürülen Çağla Tuğaltay’ın katilinin bulunması ve ceza alabilmesi için 87 gün kaldı. Çağla Tuğaltay’ın katili hala bulunamazken, Çağla’nın annesi Gülnur Saygı, Müge Anlı’nın programına katılarak “87 gün boyunca burada olacağım” dedi.

Çağla Tuğaltay'ın Katili Cezasız Kalacak
Çağla Tuğaltay’ın Katili Cezasız Kalacak

Çağla Tuğaltay’ın Katili Neden Bulunamıyor?

Çağla Tuğaltay cinayeti ile ilgili uzun yıllar araştırmalar yapan İstanbul Emniyetinden uzmanlar katilin 15 yaşında ki genç kızdan büyük olduğu, o dönem 20 yaşının üstünde erkek ve tanıdık bir kişi profili olduğuna dikkat çekiyor. Katil profilini çıkarmaya çalışan polis genç kızın evde yalnız olduğunu bilen, 20 yaş üstü, anahtarı olan ve tanıdık biri olduğundan ise emin. Fakat genç kızın katili ise hala aranıyor.

Çağla Tuğaltay’ın Tırnaklarında Çıkan DNA…

5 Haziran 2000 yılında İstanbul Şişli Fulya’da 15 yaşında ki Çağla Tuğaltay, evinde boğazı kesilerek öldürülmüştü, 20 yılın dolmasına kısa bir süre kala genç kızın katili hala bulunamazken, 2 şüphelinin DNA’sı alınmıştı. Adli Tıp kurumunca yapılan DNA çalışması tamamlandı. Çağla Tuğaltay cinayeti ile ilgili katil kim soruları hala yanıt beklerken, DNA sonuçları açıklandı. Çağla Tuğaltay’ın tırnaklarında bulunan “DNA kasklı sapık” olarak bilinen Şahin Öğüt ve “Postacı Sapık” olarak bilinen Tufan G. ile uyuşmadı. Çağla Tuğaltay’ın tırnaklarında bulunan DNA, 2 şüpheliyle de eşleşmezken, gözler tekrar Çağla Tuğaltay’ın öldürüldüğü apartmanda ki komşulara dikildi.Bana Anlat isimli youtube kanalında Çağla Tuğaltay cinayetinde 2 şüphelinin DNA’sının tutmadığı açıklanırken, Çağla Tuğaltay cinayetinde Çağla’nın tırnakları arasında bulunan DNA’ın yüzde 75 oranla komşu Yasin ile eşleştiği belirtildi. DNA’ın yüzde 75 uyuşmasının komşu Yasin’in suçlu olarak görülmesinin nedeni olmayacağı fakat komşu Yasin’in bir akrabasının bu cinayeti işlemiş olabileceği belirtildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et