Çağla Tuğaltay’ın Katili Belli Oldu Mu?

5 Haziran 2000 yılında evinde boğazı kesilerek öldürülen Çağla Tuğaltay cinayeti ile ilgili zamanaşımının dolmasına yaklaşık 4 ay kaldı. Fakat Çağla Tuğaltay’ın katili hala yakalanamadı.

Çağla Tuğaltay
Çağla Tuğaltay

Çağla tuğaltay katilin yakalanması için birçok televizyon programına katılan Çağla Tuğaltay’ın annesi yetkililerden yardım isteyerek zamanaşımının dolmasına 6 ay zaman kala yardım istemiş ve kızının katilini yakalanmasını talep etmişti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan acılı anne burada da dileklerini tekrarlamıştı. Cinayet ile ilgili Müge Anlı 3 kişiden DNA örneği alındığını ve bu kişilerden birinin büyük ihtimalle Çağla Tuğaltay’ın katili olduğunu söylemişti. DNA örneklerinin sonuçlarının bir ay içerisinde belli olacağını söyleyen Müge Anlı, DNA testinin açıklanması halinde bunu seyircilere duyuracağını söylemişti. Müge Anlı’nın bunu söylemesinin üzerinden yaklaşık 1 ay geçmek üzere… Çağla Tuğaltay’ın katilin yakalanması beklenirken tüm Türkiye heyecanla DNA sonuçlarını bekliyor. DNA sonuçlarının birkaç gün içerisinde açıklanacağı ümit ediliyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et