Çağla Tuğaltay’ı Kim Öldürdü? Çağla Tuğaltay’ın Katili Kim?

Müge Anlı Çağla Tuğaltay’ın Katilini Arıyor! Çağla Tuğaltay’ı Kim Öldürdü? Çağla Tuğaltay’ın Katili Kim?

Bundan 19 Yıl 6 ay önce 5 Haziran 2000 yılında İstanbul Şişli Fulya’da 15 yaşında ki Çağla Tuğaltay, evinde bıçaklanarak öldürüldü. Aradan geçen yıllar boyunca öldürülen genç kızın katili hala bulunamadı. Müge Anlı’ın programına katılan anne Gülnur Saygı, 20 yılın dolmasıyla birlikte cinayet suçunun zaman aşımına uğrayacağını beyan ederek kızımın katilinin bulunması için 6 ay kaldı dedi.

Çağla Tuğaltay, Çağla Tuğaltay'ı Kim Öldürdü, Çağla Tuğaltay'ın katili kim
Çağla Tuğaltay, Çağla Tuğaltay’ı Kim Öldürdü, Çağla Tuğaltay’ın katili kim

15 yaşında ki Çağla Tuğaltay, bundan 19 yıl önce İstanbul Şişli’de bulunan evinde boğazı kesilerek öldürüldü. Aradan geçen yıllar boyunca katil bulunamazken genç kız abisinin odasında öldürülmüş halde bulundu. O günlerde ifade veren, alt komşu Çağla’nın okuldan döndüğünü ayak sesleri ile duyduğunu aradan geçen bir süre sonra üst kat kapısının anahtarla açıldığını duyduğunu aklına şehir dışında okuyan abisinin gelmiş olabileceğinin geldiğini, bir “aaa” sesinden sonra seslerin kesildiğini söyledi.

Çağla Tuğaltay Cinayetinde Yeni Gelişme!

6 Ay Sonra Çağla Tuğaltay Cinayeti Zaman Aşımına Uğrayacak

Müge Anlı’nın programına katılan acılı anne Gülnur Sevgi kızının cinayet dosyasının 6 ay sonra zaman aşımına uğrayacağını söyleyerek artık bir şey bilenlerin konuşması gerektiğini söyledi. Cinayetle ilgili uzun araştırmalar sonucu ne yazık ki fail hala ortada yok.

Çağla Tuğaltay'ın Katili Kim
Çağla Tuğaltay’ın Katili Kim

Çağla Tuğaltay’ın Katili Kim?

Çağla Tuğaltay cinayeti ile ilgili uzun yıllar araştırmalar yapan İstanbul Emniyetinden uzmanlar katilin 15 yaşında ki genç kızdan büyük olduğu, o dönem 20 yaşının üstünde erkek ve tanıdık bir kişi profili olduğuna dikkat çekiyor. Katil profilini çıkarmaya çalışan polis genç kızın evde yalnız olduğunu bilen, 20 yaş üstü, anahtarı olan ve tanıdık biri olduğundan ise emin. Fakat genç kızın katili ise hala aranıyor.

Çağla Tuğaltay'ın Katili Kim, Çağla Tuğaltay Müge Anlı
Çağla Tuğaltay’ın Katili Kim, Çağla Tuğaltay Müge Anlı

Çağla Tuğaltay’ın Günlüğü

15 yaşında boğazı kesilerek öldürülen Çağla Tuğaltay’ın günlüğü herhangi bir erkek arkadaşı ve rahatsız olduğu birinin olup olmadığı yönünde araştırılması doğrultusunda okunmuştu. Fakat genç kız günlüğünde sadece ders çalıştığını, kitap okumayı ve annesini çok sevdiğini yazıyordu. Yani sıradan bir çocuğun günlüğünde yazanlar yer alıyordu. Fakat eve girdiğinde kapıyı açan kim ise anahtarı vardı yada çağla ona kapıyı açmış. Abisi ilker’in odasına doğru ilerleyen genç kızın “ayy” bağrışı duyuluyor.

Çağla Tuğaltay babası ve Annesi
Çağla Tuğaltay

Genç kızı öldüren katil ellerini mutfakta yıkıyor ve ortadan kayboluyor. Evde bıçak kaybolmadığını belirten anne katilin kendi bıçağını getirdiğini düşünüyor. Katil zanlısının ise apartmandan da biri olabileceği düşünülüyor.

Çağla’nın Tırnaklarında Katilin DNA’sı Bulundu!

Çağla Tuğaltay Cinayeti
Çağla Tuğaltay Cinayeti, Çağla Tuğaltay Cinayeti Çözüldü Mü, Çağla Tuğaltay Olayı

Çağla Tuğaltay’ın tırnaklarında katilin DNA’sı bulundu fakat aradan yıllar geçmesine rağmen katilin başka bir suçtan olsa bile hüküm giymemesi ve DNA örneğinin olmaması nedeniyle eşleşmedi. Katilin DNA’sı var fakat DNA veri tabanında olmadığı için katil yakalanamadı. Katilin yakalanması için ise son 6 ay içerisinde bilgi sahibi olanların emniyete başvurması gerekiyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et