Çağla Tuğaltay Cinayetinde Son Dakika Gelişmesi!

Çağla Tuğaltay’ın Katili Hakkında Son Dakika Gelişmesi! Çağla Tuğaltay’ın Katili Belli Oldu Mu?

5 Haziran 2000 yılında İstanbul Şişli Fulya’da 15 yaşında ki Çağla Tuğaltay, evinde boğazı kesilerek öldürüldü. Aradan geçen yıllar boyunca öldürülen genç kızın katili hala bulunamadı. Müge Anlı’ın programına katılan anne Gülnur Saygı, 20 yılın dolmasıyla birlikte cinayet suçunun zaman aşımına uğrayacağını beyan ederek kızımın katilinin bulunması için 6 ay kaldı dedi. 8 Ocak 2020’de Müge Anlı programında Çağla Tuğaltay cinayeti ile ilgili 3 şüpheli olduğunu özellikle bir kişinin Çağla Tuğaltay’ın katili olması ihtimalinin yüksek olduğunu söylerken, Çağla Tuğaltay’ın yaşadığı yere yakın ikamet eden soruşturmanın gizliği kapsamında verilmeyen bir şahsın 12 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. 1’i tecavüz olmak üzere 11 çocuğa yönelik istismar gerçekleştiren kişinin katil olmasından şüpheleniliyor.20 Ocak 2020’de Müge Anlı’da şüpheli olan kişinin DNA’sının alındığı açıklandı. DNA sonuçlarının büyük ihtimalle o kişi ile eşleşeceği düşünülürken 1 ay içinde sonucun belli olacağı söylendi.

Çağla Tuğaltay, Çağla Tuğaltay Son Dakika, Çağla Tuğaltay En Son Gelişme
Çağla Tuğaltay

Çağla Tuğaltay’ın Annesi Savcı ile Görüşmüştü!

Müge Anlı’nın programına çıktıktan sonra programa gelen ihbarlarla birlikte savcılığa giden anne, savcının kendisine “bu olayı çözmeden Allah bize ölmeyi nasip etmesin” dediğini aktardı. Gülnur Saygı Tuğaltay kızının DNA’sının 2014’te bulunduğunu söylerken şüpheli şahıs ile bu DNA’nın karşılaştırılması ve olumlu sonuçlanması bekleniyor. Müge Anlı ise bence yüzde 80 o kişi demişti.

Çağla Tuğaltay Cinayeti, Çağla Tuğaltay Yeni Gelişme,
Çağla Tuğaltay Cinayeti, Çağla Tuğaltay Yeni Gelişme,

Çağla Tuğaltay Nasıl Öldü?

Çağla Tuğaltay cinayeti ile ilgili uzun yıllar araştırmalar yapan İstanbul Emniyetinden uzmanlar katilin 15 yaşında ki genç kızdan büyük olduğu, o dönem 20 yaşının üstünde erkek ve tanıdık bir kişi profili olduğuna dikkat çekiyor. Katil profilini çıkarmaya çalışan polis genç kızın evde yalnız olduğunu bilen, 20 yaş üstü, anahtarı olan ve tanıdık biri olduğundan ise emin. Fakat genç kızın katili ise hala aranıyor.

Çağla Tuğaltay, Çağla Tuğaltay'ı Kim Öldürdü, Çağla Tuğaltay'ın katili kim
Çağla Tuğaltay, Çağla Tuğaltay’ı Kim Öldürdü, Çağla Tuğaltay’ın katili kim

Çağla Tuğaltay’ın Günlüğü

15 yaşında boğazı kesilerek öldürülen Çağla Tuğaltay’ın günlüğü herhangi bir erkek arkadaşı ve rahatsız olduğu birinin olup olmadığı yönünde araştırılması doğrultusunda okunmuştu. Fakat genç kız günlüğünde sadece ders çalıştığını, kitap okumayı ve annesini çok sevdiğini yazıyordu. Yani sıradan bir çocuğun günlüğünde yazanlar yer alıyordu. Fakat eve girdiğinde kapıyı açan kim ise anahtarı vardı yada çağla ona kapıyı açmış. Abisi ilker’in odasına doğru ilerleyen genç kızın “ayy” bağrışı duyuluyor. Genç kızı öldüren katil ellerini mutfakta yıkıyor ve ortadan kayboluyor. Evde bıçak kaybolmadığını belirten anne katilin kendi bıçağını getirdiğini düşünüyor. Katil zanlısının ise apartmandan da biri olabileceği düşünülüyor.

Çağla Tuğaltay Cinayeti
Çağla Tuğaltay Cinayeti, Çağla Tuğaltay Cinayeti Çözüldü MüÇağla Tuğaltay Olayı

Çağla’nın Tırnaklarında Katilin DNA’sı Bulundu!

Çağla Tuğaltay’ın tırnaklarında katilin DNA’sı bulundu fakat aradan yıllar geçmesine rağmen katilin başka bir suçtan olsa bile hüküm giymemesi ve DNA örneğinin olmaması nedeniyle eşleşmedi. Katilin DNA’sı var fakat DNA veri tabanında olmadığı için katil yakalanamadı. Katilin yakalanması için ise son 6 ay içerisinde bilgi sahibi olanların emniyete başvurması gerekiyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et