Çağla Tuğaltay Cinayetinde Şoke Eden Detay!

Çağla Tuğaltay Cinayetinde Şok Edici Detay!

5 Haziran 2000 yılında İstanbul Şişli’de bulunan evinde abisi İlker Tuğaltay’ın odasında boğazı kesilerek öldürülen Çağla Tuğaltay’ın katili hala bulunamadı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Çağla Tuğaltay’ın annesi Gülnur Saygı Tuğaltay cinayetin zaman aşımına uğramasına aylar kaldığını söyleyerek bilenlerin konuşmak için son şansı olduğunu vurgulamıştı. Çağla Tuğaltay ile ilgili araştırma yapan Newstr.net ekibi ise şoke edici bir detaya ulaştı. Çağla’nın cinayetinin çözülebilmesi için ise artık sadece saatler var. Çünkü 5 Haziranda Çağla Tuğaltay cinayeti zaman aşımına uğrayacak.

Çağla Tuğaltay Cinayeti, Çağla Tuğaltay Olayı, Çağla Tuğaltay Cinayeti Çözüldü Mü?

Cinayetin Tek Şahidi Muhabbet Kuşuydu!

Bir Belgesel programında Çağla Tuğaltay’ın annesinden sürekli olarak köpek bakabilmek izin istediğini söyleyen anne Gülnur Saygı Tuğaltay evde köpek bakmanın zor olduğunu söyleyerek kızına bir muhabbet kuşu aldıklarını ve o kuşun cinayete şahit olduğunu söyledi. Anne Gülnur Saygı Tuğaltay, Çağla Tuğaltay’ın çok sevdiği ve ağzıyla beslediği kuşun olay sonrası hiç bir şey yemeyerek ve içmeyerek intihar ettiğini söyledi.

Çağla Tuğaltay'ın Katili Kim, Çağla Tuğaltay Müge Anlı
Çağla Tuğaltay’ın Katili Kim, Çağla Tuğaltay Müge Anlı

Olay ile İlgili 3 Şüpheli Var… Çağla Tuğaltay Cinayeti Çözüldü Mü?

Müge Anlı’nın programına katılan anne Gülnur Saygı Tuğaltay’ın ve Müge Anlı’nın çağrısı üzerine programa ihbarlar yağdı. İhbarları değerlendiren polis ekipleri 3 şüphelinin olduğunu söyledi. Konu ile ilgili açıklama yapan Müge Anlı, bu kişilerden birinin daha önce kendi programına da katılan biri olduğunu ve muhtemel olarak yüzde 80 o çıkacağını söyledi. Emniyet 2014 yılında Çağla Tuğaltay’ın tırnaklarında bulunan DNA izlerini analiz etmişti. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Çağla Tuğaltay babası ve Annesi
Çağla Tuğaltay

Çağla Tuğaltay Belgeseli İse Şöyle;

Çağla Tuğaltay cinayeti 1 saatlik bir belgesel ile ele alınıyor… Belgeselde o muhabbet kuşunun hikayesi de annesi Gülnur Tuğaltay tarafından anlatılıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et