Çağla Tuğaltay Cinayetinde Katil Olabileceği Düşünülen Kişinin DNA’sı Alındı!

Müge Anlı Açıkladı! Büyük İhtimalle O Kişi DNA’sı Alındı! Çağla Tuğaltay Cinayetinde Son Dakika!

20 Ocak 2020’de Müge Anlı’da Çağla Tuğaltay cinayeti ile ilgili şüpheli olan kişinin DNA’sının alındığı açıklandı. DNA sonuçlarının büyük ihtimalle o kişi ile eşleşeceği düşünülürken 1 ay içinde sonucun belli olacağı söylendi.

Çağla Tuğaltay Cinayetinde En Son Gelişme
Çağla Tuğaltay Cinayetinde En Son Gelişme, Çağla Tuğaltay, Son Dakika

Çağla Tuğaltay’ın Katili Kim?

5 Haziran 2000 yılında İstanbul Şişli Fulya’da 15 yaşında ki Çağla Tuğaltay, evinde boğazı kesilerek öldürüldü. Aradan geçen yıllar boyunca öldürülen genç kızın katili hala bulunamadı. Müge Anlı’ın programına katılan anne Gülnur Saygı, 20 yılın dolmasıyla birlikte cinayet suçunun zaman aşımına uğrayacağını beyan ederek kızımın katilinin bulunması için 6 ay kaldı dedi. 8 Ocak 2020’de Müge Anlı programında Çağla Tuğaltay cinayeti ile ilgili 3 şüpheli olduğunu özellikle bir kişinin Çağla Tuğaltay’ın katili olması ihtimalinin yüksek olduğunu söylerken, Çağla Tuğaltay’ın yaşadığı yere yakın ikamet eden soruşturmanın gizliği kapsamında verilmeyen bir şahsın 12 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. 1’i tecavüz olmak üzere 11 çocuğa yönelik istismar gerçekleştiren kişinin katil olmasından şüpheleniliyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et