Büyükşen Cinayetinde Son Dakika! Kelepçelenerek Götürüldü!

Tüm Türkiye’nin gözü Büyükşen cinayetinden gelebilecek bir itirafı beklerken, bir son dakika gelişmesi yaşandı. Büyükşen çiftinin cinayetinden Betül Büyükşen’in ilişki yasadığı düşünülen kuzeni Mehmer Ali Dayanır kelepçelenerek götürüldü. Mehmet Ali Dayanır’ın sağlık kontrolüne götürüldüğü öğrenilirken, cinayet ile ilgili her an bir itiraf gelmesi bekleniyor…

Mehmet Ali Daynaır, Büyükşen Çifti Cinayeti, son dakika, itiraf
Mehmet Ali Dayanır, Büyükşen Çifti Cinayeti, son dakika, itiraf

Metin ve Necla Büyükşen cinayetinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Olay ile ilgili daha önce 24 kişi gözaltına alınmıştır. 2 kişi daha gözaltına alındı. Öte yandan Mehmet Ali Dayanır isimli şüpheli kelepçelenerek sağlık kontrolüne götürüldü. Müge Anlı ve ekibi program sona ermesine rağmen tüm detay ve gelişmeleri takip ediyor ve Instagram hesabı üzerinden aktarıyor.

Mehmet Ali Dayanır Kim?

Mehmet Ali Dayanır Büyükşen çfiti cinayetinde baş şüphelilerden biri olarak görülüyor. Cinayetin işlendiği gün bölgede olan ve HTS kayıtlarına herhangi bir açıklama getiremeyen Dayanır’ın ayrıca Uğur Büyükşen’in eşi Betül Büyükşen ile yasak aşk yaşadığı iddia ediliyor. Müge Anl’nın programında ise Mehmet Ali Dayanır ve Betül Büyükşen’in arasında ki samimiyet ise gözden kaçmamıştı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et