Büyükşen Çiftinin Öldürülmesi ile İlgili Şok Gelişme! Son Dakika!

Konya Karatay’ta evlerinde öldürülen Metin ve Necla Büyükşen çifti cinayeti ile ilgili şok gelişmeler ve son dakika haberleri geliyor. Daha önce cinayeti işlediği düşünülen Abdülhamit Üzbek cinayet tarihinde Konya’da olmadığı ortaya çıktı. Ayrıca Uğur ve Büşra Büyükşen kardeşlerin, üzerlerinde çıkan swap izlerinin olay örgüsü ile uyuşmadığı açıklandı.

Büyükşen Çifti Cinayetinde Son Dakika, Büyükşen Çifti, Büyükşen Cinayeti Yeni Gelişme
Büyükşen Çifti Cinayetinde Son Dakika, Büyükşen Çifti, Büyükşen Cinayeti Yeni Gelişme

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezona Büyükşen çifti cinayetini tekrardan ele alarak başladı. 13 Temmuz’da çiftin cinayetleri ile ilgili JASAT ekipleri operasyonlar düzenlemişti. Daha sonra evlerinde öldürülen çiftin Esra ve Hüseyin adlı kişilerin ilişkilerinde yaşadığı sorunlar sonucu ayrıldıkları ve sonrasında Esra isimli kişinin kiralık katil aracılığıyla hesaplaşmak istediği söylenmişti. Çiftin, adresi karıştıran kiralık katil tarafından öldürülmüş olabileceği değerlendirilmişti. Tüm bunlar sonucunda 5 isim “kasten öldürme, kasten öldürmeye azmettirme ve yardım-yataklıktan” tutuklanarak cezaevine gönderildi. Fakat cinayetler ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Müge Anlı Katilin Konya’da Olmadığını Ortaya Çıkardı!

Müge Anlı kasten öldürme suçlamasıyla tutuklanan Afgan uyruklu Abdülhamid Uzbek’in cinayet tarihinde Çankırı’da olduğunu ortaya çıkartmıştı. Sonrasında çelişki ve şüphelerle dolu Büyükşen cinayetinde “katil kim” sorusu bir kez daha soruldu. Daha sonra programa Konya’dan görüntülü olarak katılan Osman Büyükşen ise cinayet gecesi Jandarma Genel Komutanlığı, Kriminal Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin aldığı swap örneklerinin olay örgüsü ile örtüşmediğini açıkladı. Büyükşen, “Edindiğimiz bilgiye göre swap izleri olay örgüsü ile örtüşmüyor. Bizi bir yere götürmüyor. Bulaş ihtimali var” açıklamasında bulundu. Sonrasında Müge Anlı, “Bekleyip göreceğiz. Ben de çok merak ediyorum. Afganlı çoban değilse kim? O ortaya çıktığında taşlar nasıl değişecek?” dedi.

Büyükşen Çifti Cinayeti

Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen Konya’nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi’ndeki evlerinde kar maskeli bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülmüşlerdi. 3 Eylül 2018’de gerçekleşen olayda tek görgü şahidi ise kızları Büşra Büyükşen idi. Ayrıca ölen çiftin oğlu Uğur Büyükşen ve gelini Betül ile “Mehir Anlaşmazlığı” yaşadığı ortaya çıkmıştı. Olay sırasında evde olan çiftin kızları Büşra Büyükşen ise kaçarak kurtulmuştu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et