Burun Tıkanıklığı Nasıl Geçer?

Burun Tıkanıklığı Nasıl Geçer? İbrahim Saraçoğlu Açıkladı!

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu sayesinde sinüslerinizi doğal ve etkili bir yöntemle boşaltabileceksiniz. İşte sinüslere karşı Saraçoğlu’nun önerdiği kür tarifi ve burun tıkanıklığına çözüm.

Burun Tıkanıklığı Nasıl Geçer ?

Burun Tıkanıklığı Nasıl Geçer?

Tüm insanlar hayatlarının belirli dönemlerinde baş ağrısı sorunu ile karşılaşmıştır. Kimi insanda bu durum çok ciddi belirtilere işaret etmekle çoğu insanda ise sinüslerin tıkanması sonucu ile meydana gelmektedir.

Sinüs Ağrısından Nasıl Kurtulursunuz?

Ancak sinüs ağrısını artık evde doğal bir yöntemle kolayca kurtulabileceksiniz. İşte İbrahim Saraçoğlu’nun sinüzit ağrısı çekenlere önerdiği o kürün tarifi.

Burun Tıkanıklığı Nasıl Geçer Kür Tarifi Malzemeleri

  • Kurutulmuş kır papatyası
  • Havlu
  • Su
  • Tencere

Burun Tıkanıklığı Kürü Nasıl hazırlanır?

  1. İlk olarak boş bir tencerenin içerisine yarım litre su koyun.  Daha sonra tencereyi ocağa alıp kaynatın. Kaynayan suyun içerisine 3 yemek kaşığı kuru papatyayı atın.
  2. Ardından başınızı havlu ya da kalın bir bez ile örterek, suyun buğusunda durun. Bu esnada nefesinizi ağzınızdan değil, burnunuzdan alın.
  3. 5 dakika boyunca bu şekilde durduktan sonra 30 dakika ara vererek, tekrar aynı işlemi yapın. Akıntının gelmeye başladığını fark edeceksiniz

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et