Burhan Aykurt Ormanlık Alanda Ölü Bulundu!

Abisinin Dediği Gibi Ormanlık Alanda Bulundu! Burhan Aykurt Ormanlık Alanda Bir Çoban Tarafından Bulundu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerce işlenen ve abisi Mahmut Aykurt’un baş şüpheli olarak görüldüğü Burhan Aykurt kaybı cinayet dosyasına dönüştü. 36 yaşında ki Burhan Aykurt, Muğla Fethiye’de “ben tatile çıkıyorum” diyerek ortadan kaybolmuştu. Kasım 2018 tarihinden bu yana haber alınamayan Burhan Aykurt’un cesedi 15 ay sonra ormanlık alanda bulundu. Üzerinde kimliği de bulunan Burhan Aykurt cinayeti ile ilgili baş şüpheli ise abisi Mahmut Aykurt.

Burhan Aykurt'un Cesedi Ormanlık Alanda Bulundu, Burhan Aykurt, Mahmut Aykurt, Muğla Fethiye, Cinayet, Müge Anlı
Burhan Aykurt’un Cesedi Ormanlık Alanda Bulundu, Burhan Aykurt, Mahmut Aykurt, Muğla Fethiye, Cinayet, Müge Anlı

Burhan Aykurt’un Cesedi Bir Çoban Tarafından Bulundu

Muğla’nın Dalaman’a bağlı Kavacık Mahallesi’nde bir çoban tarafından ormanlık alanda erkek cesedi görüldü. Çoban’ın jandarma ekiplerine haber vermesi ile  yapılan incelemede cesedin üzerinde yaklaşık 15 aydır aranan Burhan Aykurt’a ait olduğu belirlenen kimlik bulundu. Ceset cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Mahmut Aykurt
Mahmut Aykurt

Burhan Aykurt Cinayeti

36 yaşında ki Burhan AykurtMuğla Fethiye’de “ben tatile çıkıyorum” diyerek ortadan kaybolmuştu. Kasım 2018 tarihinden bu yana haber alınamıyor. Burhan Aykurt’un evlilik vaadi ile kandırılarak götürüldüğünü söyleyen ağabeyi Mahmut Aykurt şüpheli ifadeleri ile dikkati üzerine çekmişti. Müge Anlı’da kayıp Burhan Aykurt’un ağabeyi Mahmut Aykurt, “bana gelen bilgilere göre kardeşimi öldürüp arabadan atmışlar” dedi. Fakat bilginin kimden geldiğini söylemiyor ve şüpheli ifadeleri dikkat çekiyordu.

Burhan Aykurt
Burhan Aykurt

Kardeşinin bir hesaba da kaybolmadan önce para gönderdiğini söyleyen Mahmut Aykurt ise şüpheliler arasına girdi. Ayrıca Burhan Aykurt’un kaybolduğunun ertesi günü attığı mesajda oldukça dikkat çekti. Burhan Aykurt’un attığı iddia edilen mesajda kardeşinin bir kızla evlenmek üzere gittiği kadının isminin Güldane olduğu ve kendisini aramalaları gerektiğini söyleyerek Ocak ayında geleceğini yazmış bu mesajı ise kimin yazdığı bilinmiyor. Mahmut Aykurt’un ise bildiklerini gizlediği, kardeşinin kaybı ile ilgili bilgisi olduğu düşünülüyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et