Burak Birsen Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

FOX TV haber sunucusu Burak Birsen Kimdir?, Kaç Yaşında? ve Nereli?

FOX TV’de ana haber sunuculuğunu yaz aylarında üstlenen Burak Birsen, Türkiye’nin en çok izlenen ana haber bülteninde sunuculuk yapıyor. FOX Haber’in sunucularından Burak Birsen Kimdir?, Nereli?, Kaç Yaşında?. Sizler İçin Derledik…

FOX TV Ana Haber Sunucusu Burak Birsen - Burak Birsen Kimdir
FOX TV Ana Haber Sunucusu Burak Birsen – Burak Birsen Kimdir?

Burak Birsen Kimdir?

FOX TV’de yer alan ana haber bültenlerinin sunuculuğunu Selçuk Tepeli ve İsmail Küçükkaya gibi isimlerle üstlenmektedir. Burak Birsen, FOX Haber’de yaz aylarında ana haber sunuculuğunu üstlenmektedir.

Burak Birsen Kimdir – Nereli – Kaç Yaşında

2010 yılında FOX haber ekibinde yer almadan önce TRT, CTV, Milliyet, Kanal D gibi medya şirketlerinde çalışmış ve haber şefliği yapmıştır. Daha sonra FOX TV’de haber istihbarat şefliği yapan Burak Birsen, yaz aylarında ana haber sunuculuğu yapmaktadır. Ayrıca 2010’da FOX TV haber ekibinde yer aldıktan sonra muhabirlik yapmıştır. Daha sonra Burak Birsen, yaz aylarında hafta içi FOX Ana Haber Bültenini sunmaktadır. Ek olarak Burak Birsen, FOX TV muhabirlerinden Gülşah İnce ile evlidir.

Burak Birsen Kaç Yaşında? Nereli? ve Eşi Gülşah İnce…

FOX TV ana haber sunucusu Burak Birsen, 1975 yılında Muğla’ya bağlı Bodrum’da dünyaya gelmiştir.

Burak Birsen ve Gülşah İnce Çiftinin Kızı Beren Birsen

Ankara’da yaşamına devam eden Burak Birsen, Anadolu Üniversitesi mezunudur. Okuldan mezun olduktan sonra birçok televizyon kanalında çalışan Burak Birsen, kendisi gibi FOX Haber’de çalışan Gülşah İnce ile 2012 yılında evlenmiştir. Daha sonra bu evlilikten bir çocukları olan çiftin Beren Birsen adında bir kızları vardır. Ayrıca Beşiktaş taraftarı olduğu bilinen Burak Birsen’in sosyal medya hesaplarından takımına yönelik paylaşımlarda bulunduğu bilinmektedir.

Burak Birsen, Gülşah İnce, Beren Birsen
Burak Birsen, Gülşah İnce, Beren Birsen

Öte yandan bazı kaynaklarda yine FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal’a benzediği gerekçesiyle eleştirilmektedir. Son olarak Burak Birsen’i FOX TV’de kış aylarında göremeyen seyirciler Burak Birsen FOX TV’den ayrıldı mı?, Burak Birsen FOX TV’den Neden Ayrıldı? gibi sorular sormaktadır. Fakat Burak Birsen kış aylarında ana haber sunuculuğu yapmamaktadır. Ek olarak Burak Birsen kiminle evli sorusunu soranlar için eşi Gülşah İnce’nin biyografisini aşağıda bulabilirsiniz.

Gülşah İnce Kimdir ?

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et