Burak Akkul’un Sağlık Durumu Hakkında En Son Gelişme!

Burak Akkul’un Koronavirüs Nedeniyle Öldüğü İddia Edilmişti. Burak Akkul Koronavirüs’ü Yendi!

Çok Gezenti adlı gezi programının sunucusu Burak Akkul koronavirüs’e yakalanmıştı. Günler sonra Burak Akkul’dan sevindirici sağlık durumu haberi geldi. Burak Akkul’un iyileştiği açıklandı.

Ne Olmuştu?

Çok Gezenti adlı programın sunucusu olarak tanınan 48 yaşındaki Burak Akkul, koronavirüs olduğunu açıklamıştı.  Burak Akkul, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada eşiyle birlikte İstanbul’da ki bir hastanede Koronavirüs tedavisi gördüğünü söylemişti. Burak Akkul’un tedavi gördüğü hastanede koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiği iddia edildi. Sosyal medya’da yapılan paylaşımlarda Burak Akkul’un Kartal Devlet hastanesinde yaşamını yitirdiği, eşi Seda Akkul’un ise gözetim altına alındığı iddia edildi.

Burak Akkul, Koronavirüs
Burak Akkul, Koronavirüs

Öte yandan Burak Akkul’un kayınbiraderi olduğunu söyleyen Hüseyin Arslan şu açıklamayı yaptı;

Burak Akkul Kimdir? Burak Akkul Nereli? Burak Akkul Kaç Yaşında?

Burak Akkul, 1972 yılında Kırıkkale’de dünyaya geldi. Liseyi tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden mezun oldu. Uzun bir süre mizah yazarlığı yapan Burak Akkul şimdilerde eşi Seda Akkul ile Teve 2 ekranlarında Çok Gezenti isimli bir program yaparak dünyayı geziyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et