Bülent Arınç’tan Dikkat Çeken Çakıcı Yorumu

Bülent Arınç’tan dikkat çekici Alaattin Çakıcı yorumu! Kemal Kılıçdaroğlu hedef alınmış gibi görünse bile…

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç’ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Alaattin Çakıcı tarafından tehdit edilmesine ilişkin “Tasvip edilecek tarafı yok” dediğini aktardı.

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi, eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Alaattin Çakıcı tarafından tehdit edilmesine ilişkin “Tasvip edilecek tarafı yok” dediğini aktardı.

Deniz Zeyrek bugünkü yazısında, Habertürk’te yaptığı açıklamalarda Osman Kavala ile Selahattin Demirtaş’ın yargılanma süreçlerine ilişkin yorumlarıyla gündeme gelen Arınç’ın program çıkışında CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile karşılaşarak ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulunduğunu yazdı.

Zeyrek, Çakıcı’nın tehdidine ilişkin Arınç’ın şu açıklamada bulunduğunu ifade etti:

“Bu tehdit, Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef almış gibi görünse de aslında demokrasiye yapılmıştır. Tasvip edilecek tarafı yok. Hem Meclis’e hem demokrasiye yapılmıştır. Meclis Başkanı’nın bu işe sahip çıkması lazım. Bir milletvekiline, bir siyasi parti liderine yapılmış tehdide sessiz kalmaması lazım.”

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et