Bülent Arınç’tan Çok Tartışma Yaratacak sözler

Dünün mağdurları bugün mağrur dünün mücahitleri bugün müteahhit oldu

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Milli Görüş’ün öncü isimlerinden Fehim Adak’ın ölüm yıl dönümünde mezarı başında yapılan anmaya katıldı. Tartışma yaratacak sözler söyledi…

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Milli Görüş’ün öncü isimlerinden ve Milli Görüş lideri merhum Necmettin Erbakan’ın arkadaşlarından Fehim Adak’ın ölüm yıl dönümünde mezarı başında yapılan anmaya katıldı.

Bülent Arınç, “Millî Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmeddin Erbakan hocamızın yol ve dava arkadaşı, eski bakanlarımızdan merhum Fehim Adak’ın ölüm yıl dönümünde Bağlum’da kabri başında toplanarak hatim duasına hep birlikte iştirak ettik. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, devlet eski bakanı Dr. Sacit Günbey ve Millî Görüş camiasından dostlarımızın katıldığı hatim duası ve anma toplantısında bendeniz de bir konuşma yaptım” ifadelerini kullandı.

DÜNÜN MÜCAHİTLERİ BUGÜN MÜTEAHHİT OLDU

Burada bir konuşma yapan Bülent Arınç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Arınç, “Bugün bizim en büyük sıkıntımız, maalesef dünün mağdurlarının, bugün mağrur olmasıdır. Dünün fakirlerinin bugün zenginlikten gözlerinin kamaşmasıdır. Ve bugünkü yaşantı içerisinde ne varsa, kaybetmiş olmalarıdır. Dünün mücahitlerinin daha sonra müteahhit daha sonra müşahit olduğu bir noktadayız. Burada kalsalar bile iyi” diye konuştu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et