Buket Aydın Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Mesleği Ne?

Son günlerde en çok konuşulan isimlerden biri olan Buket Aydın kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Evli midir? Sizler için Buket Aydın’ın hayatını detaylıca araştırıp bu haberde derledik.

Buket Aydın Kimdir? Kariyeri Nedir?

Buket Aydın 1 Ocak 1985 yılında dünyaya gelmiştir. Bursa’da doğan Buket Aydın haber sunuculuğu yapmaktadır. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olmuştur. Bir sene özel bir radyoda spikerlik yapan Buket Aydın daha sonrasında Kanaltürk kanalına geçerek spor haberleri, sabah haberleri ve hafta sonu ana haber bültenlerini sunmuştur. Daha sonrasında 2009 yılında CNN Türk kanalında haber sunuculuğu yapmaya başlamıştır. 2010 yılında TRT Türk kanalına geçerek “Gümüş Hilal” adlı programın sunucusu olmuştur. Buket Aydın 2011 yılı Nisan ayında yeniden yapılanmaya geçen NTV’ye geçiş yapmıştır.

Daha sonra Buket Aydın 2018 yılında Kanal D’ye geçiş yaparak ana haber bültenini sunmaya başlamıştır. 2019 yılının Ocak ayında Kanal D Haber Dairesi Başkanlığı görevine getirilmiştir. Aynı zamanda 2018’den 2019’a kadar CNN Türk’te 40 adlı programının sunuculuğunu da yapmıştır. 9 Mayıs 2020 tarihi itibari ile Kanal D, CNN Türk ve Demirören Medya Grubu’nda üstlendiği görevlerden ayrıldığını açıklamıştır. 11 Ocak 2021 tarihinde Haber Global ile anlaşmıştır. Buket Aydın, kanalda “Buket Aydın ile Koltuk” programının sunuculuğunu yapmaya başlamıştır. Aydın, aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğretim görevlisidir.

Buket Aydın Özel Hayatı

2013 yılında iş adamı Erce Baykal ile bir evlilik gerçekleştirmiştir. 13 Mayıs 2020 tarihinde bu evliliği bitirmiştir. Daha sonrasında Buket Aydın, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül ile birliktelik yaşamıştır.

1.65 metre boyunda olan Buket Aydın 56 kilogram ağırlığındadır.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et