Bugün Müge Anlı’da Doğum Günü Süprizi, İyi ki Doğdun Doğum Günün Kutlu Olsun

Müge Anlı’da bugün doğum günü kutlama süprizi… Ekibi, arkadaşları, hayranları ve vatandaşların yoğun ilgisi Müge Anlı’yı duygulandırdı.

MÜGE ANLIYA DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

Müge Anlı’nın bugünkü canlı yayınında (18 Aralık 2020 Cuma) neler yaşandı? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran  bağlayan  Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyaları, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpları ortaya çıkaran Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ekibi ve arkadaşlarından doğum günü süprizi yapıldı.Aslında doğum günü yarın yani 19 Aralık’ta olması gerekirken o gün yayının olmaması nedeniyle bugün 18 Aralık canlı yayında süprizler yaşandı. İyi ki doğdun Müge Anlı! Müge Anlı’ya sürpriz… Müge Anlı’ya ailesi ve sevdiklerinden gelen çiçekler… Yapılan sürprizler… Stüdyoda duygusal anlar… Müge Anlı gözyaşlarını tutamadı

İşte Müge Anlı ve doğum günü kutlaması görüntüleri

     MÜGE ANLI VE SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

Binlerce kişiyi ailelerine kavuşturup yüzlerce cinayet dosyasını aydınlatırken umudu tükenen herkese umut oldu, okuma yazma bilmeyen kalmasın dedi, genci yaşlısı ayırt etmeden milyonlarca kişiye okuma imkanı sağladı.

Onlarca aşevi ve çok daha fazlası… Mobil aşevlerini kurarak zor durumda olan vatandaşlarımızın sıcak bir çorba ve yemek yemelerini sağladı

Müslüman kardeşlerimiz çamurda yatıyor dedi. Kilometrelerce uzağa  Myanmar’a kasaba inşa ettirdi.

Çocuklarımız, geleceğimiz güvende olsunlar dedi ödev evleri açtı, binlerce kişi ile birlik oldu kocaman yardım zinciri kurdu tekerlekli sandalyeyle ihtiyaç sahiplerinin eli ayağı yüzündeki gülümsemesi oldu.

 Sevgi izi ile kaybolan yakınları, pati buldular ile sevimli dostlara kavuşmayı sağladı. Türkiye ve dünyanın birçok bölgesinden Müge Anlı’ya doğum günü mesajları canlı yayında hem duygusal hem de eğlenceli anlara sahne oluyor.

MÜGE ANLI KAÇ YAŞINDA? MÜGE ANLININ HAYATI GEÇMİŞİ

Müge Anlı (d. 19 Aralık 1973, İstanbul), Türk televizyon sunucusu ve gazetecisi. 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babası İhsan Anlı’dır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde hukuk üzerine yaptı. 2008’de eşinden boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu.

Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek’le Kanal D’de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır.

Ardından Pakize Suda’yla Kanal D’de devam etmiştir.Dobra Dobra’daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv’de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı.

Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.

Tatlı Sert’in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv’de sundu.Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi. Newstr.Net Ailesi olarak Müge Anlı’nın Doğum Gününü Kutluyor Sağlıklı Uzun bir ömür diliyoruz.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et