Brezilya’da Bir Günde 33 Bin Yeni Vaka Tespit Edildi!

Güney Amerika ülkesi Brezilya’da koronavirüs hızla yayılmaya devam ediyor. Önlemlerin alınmaması sonucu ise bilanço gitgide yükseliyor. Brezilya’da son 24 saat içerisinde 33 Bin 274 vaka tespit edilirken 956 kişi ise yaşamını yitirdi. Brezilya’da toplam vaka sayısı ise yarım milyona ulaştı.

Brezilya Koronavirüs Son Durum
Brezilya Koronavirüs Son Durum

Brezilya Sağlık Bakanlığı, son 24 saat içerisinde bir rekor olan 33.27 yeni vakanın tespit edildiğini duyurdu. Güney Amerika ülkesinde toplam Covid-19 vaka sayısı 498.440’a çıktı. Brezilya böylelikle salgının korkutucu boyutlara ulaştığı ülkelerden biri haline geldi. Öte yandan koronavirüs nedeniyle ülkede yaşamını yitirenlerin sayısının 28.834 olduğu açıklandı. Brezilya, böylelikle Koronavirüse (Covid-19) bağlı ölüm sayısında 4’üncü ülke oldu. Ayrıca Koronavirüs önlemlerini almamakla suçlanan ve sokağa çıkma yasaklarını eleştiren Brezilya lideri Jair Bolsonaro konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et