Dikkat! Böyle Devam Ederse Evlere Kapanacağız!

Koronavirüs salgınının bitmesini istiyorsak, önlemlere ve kurallara uymalıyız. Ne yazık ki son günlerde vaka sayıları artıyor ve böyle devam ederse tekrardan evlere kapanabiliriz. Böyle bir durum karşısında ise ne ekonomimiz ne de piskolojimiz bu durumu kaldırır mı bilinmiyor…

Koronavirüs, Covid 19
Koronavirüs, Covid 19

Son günlerde Koronavirüs’te artan vaka sayıları ile birlikte vaka sayısı iyileşen hasta sayısını geride bıraktı. Uzmanlar en iyi ihtimalle koronavirüs salgının bitebilmesi için 2021’in sonunu işaret ederken normalleşme sürecine girilmesi ile birlikte insanlar maskelerini çıkardı ve sahillerde, meydanlarda, caddelerde kalabalıklar oluşturdu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, her gün her saat uyarsa da ne yazık ki sosyal mesafe kurallarına uyulmuyor ve maske takılmıyor. İkinci dalga salgın gelir mi? soruları ise artık geride kaldı çünkü birinci dalga henüz atlatılamadı. Tüm uyarılara önlemlere dikkat etmeli, kendimiz çevremiz ve ailemiz için gereken bütün önlemleri almalıyız. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise sürekli olarak uyarıyor Sosyal Mesafe + Maske ile kontrollü sosyal hayat.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et