Boğazı Kesilmiş Olarak Evinin Bahçesinde Bulundu!

Afyonkarahisar’da 10 Kasımda Melihat Tunçel evinin bahçesinde ölü bulundu. 62 yaşındaki kadın evinin bahçesinde boğazı kesilmiş halde ölü olarak bulundu. Kızı ile birlikte yaşayan kadını Kim? Neden Öldürdü? Melihat Tunçel isimli kadının ölümü ile ilgili yakınları Müge Anlı’ya başvurdu.

Melihat Tunçel, Melihat Tuncel Cinayeti, Afyonkarahisar
Melihat Tunçel, Melihat Tuncel Cinayeti, Afyonkarahisar

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Melihat Tunçel cinayeti konu oldu. 63 yaşındaki kadın Afyonkarahisar Evciler ilçesi Fatih Mahallesinde bulunan evinin bahçesinde boğazı kesilmiş halde bulundu. 62 yaşındaki Melihat Tunçel’in cansız bedenini kızı Münire Tuncel buldu. Olay yerine gelen 112 ekipleri ise kadının hayatını kaybettiğini, boğazında ise derin bir kesik olduğunu tespit etti. 63 yaşındaki kadını kim? neden öldürdü? yakınları bu soruların cevabını Müge Anlı’da arıyor.

Evinin Bahçesinde Ölü Olarak Bulundu!

Afyonkarahisar’da kızı ile birlikte müstakil bir evde yaşayan Melihat Tunçel, evinin önünde ölü olarak bulundu. Evin bahçesinde boğazı kesilerek öldürülen kadının hiç bir düşmanı olmadığı herkes tarafından çok sevildiği ve çocuklarınında büyük şok yaşadığı aktarıldı. Müge Anlı’ya gelen kadının akrabalara 63 yaşında ki Melihat Tunçel’in katil yada katillerinin bulunmasını istiyor.

Kızı Münüre Tunçel’in İfadeleri Şüpheli!

Melihat Tunçel cinayeti ile ilgili araştırma sürerken, Melihat Tunçel’in birlikte yaşadığı kızı Münüre Tunçel’in ise verdiği ifadeler şüpheli bulundu. Evinin bahçesinde ölü bulunan kadının evinde değerli eşyaları bulunduğu, evde bulunan bir bıçak ile öldürüldüğü ve daha sonra boğazına tampon yapıldığı da belirtildi. Aynı evde yaşayan kızının hiç bir şey duymaması ise büyük şüphe çekiyor.

Münüre Tunçel, Melihat Tunçel Cinayeti, Afyon Karahisar
Münüre Tunçel, Melihat Tunçel Cinayeti, Afyonkarahisar

Müge Anlı; “Bu Nasıl Katil”

Müge Anlı, Melihat Tunçel cinayeti ile ilgili “Bu Nasıl Katil” yorumunu yaptı. Müge Anlı, bir katilin eve gelip evdeki bıçakla kadının öldürüldüğü sonra vazgeçtiği ve tampon yaptığı, evde kadının yatağını düzelttiği, sonra ise evde bulunan değerli eşyaları almadan gittiğini söyleyip böyle bir şey olmayacağını dile getirdi. Evlerinde yaklaşık 200 Bin lira değerinde paraları olan anne-kızın hiç bir şeyinin çalınmaması ve kızının hiçbir şey duymaması ise şüpheli durumlardan…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et