Bodrum Belediyesi Bahçesine Neslican Tay Heykeli Dikildi!

Kansere Karşı Verdiği Mücadele İle Tanınan Neslican Tay’ın Heykeli Bodrum Belediyesi Bahçesine Konuldu!

Kansere karşı verdiği mücadele ile tanınan ve 2 ay önce hayatını kaybeden, Neslican Tay’ın kansere karşı verdiği mücadelesini ve Neslican Tay’ı anmak için Bodrum Belediyesi bahçesine Neslican Tay heykeli dikildi.

Neslican Tay Heykeli - Bodrum
Neslican Tay , Neslican Tay Heykeli , Bodrum

Bodrum Metalart Sanat Atölyesi sanatçıları Mustafa, Kadir ve Mehmet İşeri kardeşler tarafından yapılan Neslican Tay heykeli, Bodrum Belediyesinin bahçesine konuldu. Neslican Tay, 20 Eylül 2019’da 4’üncü kez yakalandığı kanserin nüksetmesi sonrası hayatını kaybetmişti. Üniversite sınavına iki hafta kala kansere yakalandığını öğrenen genç kız henüz 17 yaşındaydı. Daha 3 Kez kanseri yenen Neslican Tay, aynı zamanda sosyal medya üzerinden kanser hastalarına moral verecek videolar çekiyordu. Kanserle mücadele ederken bir yandan da eğitimine devam etmek isteyen Neslican Tay, üniversite sınavına girerek Bahçeşehir Üniversitesi’nde psikoloji bölümünü kazanmış ve burada eğitim görmekteydi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et