Birsen Ocaklı İsimli Doktor Uyuyan Köpeği Ezip Arkasına Bile Bakmadı!

Doçent Doktor Birsen Ocaklı, yerde uyuyan köpeği aracıyla ezerek öldürdü. Aracını hızla uyuyan köpeğin üzerine süren ve durmadan giden Doçent Dr. Birsen Ocaklı’ya tepki yağdı.

Marmara Üniversitesi hastanesinde Doç. Dr. Birsen Ocaklı yolda uyuyan köpeği aracıyla ezip geçti. Yerde acılar içerisinde kıvranan köpek yerden kalkamadı ve hayatını kaybetti. Bu olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve #BirsenOcaklıtutuklansın etiketi ile insanlar tepkilerini gösterdi. Doç. Dr. Birsen Ocaklı bilerek ezmediğini söylese de, köpeği ezdikten sonra durmaması ve aracıyla hızlı bir şekilde köpeğin üzerine sürmesi doktorun köpeği bilerek ezdiğini düşündürüyor.

Birsen Ocaklı Kimdir?

Birsen Ocaklı Uyuyan Köpeği Ezerek Öldürdü
Birsen Ocaklı Uyuyan Köpeği Ezerek Öldürdü

Göğüs Hastalıkları branşında Doçent Doktordur. 1990 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumunda görev yapmaktadır.

Sosyal Medya’da İnsanlar #BirsenOcaklıTutuklansın Etiketi ile Cezalandırılmasını İstediler!

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et