Birinin Kocası Ötekinin Karısı Kaçtı! Müge Anlı Bile Şaşdı Kaldı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ilginç olaylara sahne oluyor. Programa başvuran Davut Kıranli, eşinin yanında çalışan adam tarafından kaçırıldığını söyledi. 5 Çocuk annesi Sevgi Kıranlı canlı yayına katıldı sesler yükseldi. Sevgi Karahanlı aşık olduğunu ve kocasına geri dönmeyeceğini söyledi.

Sevgi Kıranlı, Çocuğu Yaşındaki Adam Aşık Olup Kaçtı
Sevgi Kıranlı, Çocuğu Yaşındaki Adam Aşık Olup Kaçtı, Birinin Kocası Ötekinin Karısı Kaçtı!

Davut Kıranlı canlı yayında kendisinde 15 yaş küçük yanındaki çalışanına kaçan karısı ile yüzleşti. Öte yandan eşi ile birlikte kaçtığı Semiha Cambaz ile yüzleşen 48 yaşında ki kadın Muammer’e aşık olduğunu ve onunla kalmak istediğini söyledi. Müge Anlı’da Sevgi Kıranlı, kocası Davut’tan para istedi. Muammer en çok “Ne zaman ölürüz, o zaman aşkımız biter” diyerek söylendi.

Sevgi Kıranlı’nın Çocuğu Yaşında

Muammer Cambaz’ın eşi Semiha Cambaz “Annen yaşında insanı götürdün” diyerek Sevgi Kıranlı’ya kızdı. Sinirlenen Semiha Cambaz, Sevgi Kıranlı’ya saldırmaya çalıştı. Yaşanan tüm bu ilginç olaylara karşın seyirci ve Müge Anlı şaşkınlığını gizleyemedi.

Muammer Cambaz, Sevgi Kıranlı, Davut Kıranlı
Muammer Cambaz, Sevgi Kıranlı, Davut Kıranlı

Olayın Geçmişi

Ordu Akkuş’ta 5 çocuk annesi 49 yaşındaki Sevgi Kıranlı, 4 Kasım’da kayıplara karıştı. 3 aydır eşine ulaşamayan eşi Davut Kıranlı, gözyaşları içinde Müge Anlı stüdyosuna koştu. Karısını çok sevdiğini anlatan gözü yaşlı eş; “Köyümüze gelen bir şoför vardı. 35 yaşındaki Muammer adında bir adamdı. Karıma büyü yaptı, kaçırdı. Sevgi ile aramızdaki aşk çok büyüktü. Farklı koltuklarda bile oturmazdık. Muammer, evime geldi. Kül döktü, aşık etmek için büyü yaptı. Karımı kaçırdı” demişti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et