Bir Kadın Daha Ayrılmak İstediği Sevgilisi Tarafından Katledildi!

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde, 27 yaşında bir kadın ayrılmak isteyen sevgilisi tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü. Sevgilisini öldürdükten sonra kaçan adam Kırşehir’de yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, dün akşam Serçeönü Mahallesi Ahmetpaşa Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre bir inşaat firmasında sekreter olarak çalışan Gülay Şimşek, bir süredir birlikte olduğu işsiz Özkan O.’dan ayrılmak istedi. Ancak Özkan O. bu duruma karşı çıkarak, genç kadının peşini bırakmadı ve dün akşam iş çıkışında Gülay Şimşek’in karşısına çıkarak ayrılık konusunda tartıştıkları sırada belinden çıkardığı tabanca ile Şimşek’e üç el ateş etti.

Saldırgan kaçarken, kanlar içinde kalan Gülay Şimşek, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Otomobille kaçan Özkan O. ise gece yarısı Kayseri’ye 116 kilometre mesafede ki Kırşehir’in Mucur ilçesinde, yol kontrolü sırasında yakalandı. Kayseri’ye getirilen Özkan O.’nun sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.


Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et