”Bir Başkadır” Dizisiyle Kendinden Söz Ettiren,Öykü Karayel’e Övgüler Yağıyor!

“Bir Başkadır”la kendinden söz ettiren oyuncu; Öykü Karayel

Onu ya stiliyle, ya Can Bonomo ile olan evliliğiyle ya da daha önce yer aldığı dizilerdeki performanslarıyla sürekli takdir etmeye öyle alıştık ki, sanki yıllardır tanıyor gibiyiz. Ama “Bir Başkadır” dizisiyle hayatımızın en ortasına gelip oturdu. Herkesin onu konuşuyor olmasının sebebi ileride tüm ödülleri toplayacağına inandığımız aşırı gerçekçi, muhteşem oyunculuğu

Öykü Karayel 1990 doğumlu genç bir aktrist. Kuzey Güney’in Cemresi, Kalp Atışı’nın Eylül’ü Öykü Karayel son olarak Muhteşem İkili dizisinde karşımıza çıkmıştı.

Geçtiğimiz yıllarda Can Bonomo ile evlenen ve yakın dönemde hamile olduğu konuşulan çok güzel ve çok yetenekli bir oyuncu o.

Son dizisi Kalp Atışı’nda asi bir doktoru’u canlandırıyordu

Onun oyunculuğunu gerçekten çok özlemişiz. Bu rol için yakın dövüş eğitimleri aldığını öğrenmiştik.

Öncesinde zaten Kuzey Güney rüzgarında bizi oradan oraya uçuran hem güzelliğiyle hem o karakterin içindeki çaresiz bekleyişiyle dönemin en çok konuşulan dizisinin yıldızı olmuştu.

Ama bu seferki “bir başka”

“Bir başkadır” dizisinin çıktığını öğrendiğimizden beri Berkun Oya’nın kalemini ve Öykü Karayel’in mükemmel oyunculuğunu duyuyoruz sürekli. Çünkü bu övgüleri sonuna kadar hak eden bir durum oyunculuğu görüyoruz.

Başrollerinde Öykü Karayel, Fatih Artman ve Funda Eryiğit gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı “Bir Başkadır” dizisi Netflix ekranlarında yayınlanmaya başladı

Dizide işlenen konu öyle gerçek ki, etrafımızdaki herkesi bir de orada izlemenin garip duygusu içimize gelip yerleşiyor. Meryem karakterine hayat veren Öykü Karayel ise, adeta onu daha önce hiç tanımamış ilk defa bu rolle görüyormuşuz kadar gerçekçi. Sanki tüm oyunculuk hayatı boyunca Meryem’e hayat vermeyi beklemiş güzel oyuncu.

Şöyle kısaca hakkındaki yorumlara baktığımızda ise gerçekten övgüler sel olmuş durumda

Dizinin bitişlerin ortaya sürpriz gibi çıkan Ferdi Özbeğen sahneleri sayesinde herkesin bu eşsiz sanatçıyı tanıyacak olması da ayrı heyecanlandırıyor.

Tabii dizideki tüm oyuncuların oyunculukları uzun uzun övülmeye değer

Ama zor karakterleri gerçek yapan Öykü Karayel ve Öner Erkan ayrı bir parlıyorlar.

Öykü Karayel henüz 30 yaşında, ve kariyerinin bu kadar erken bir döneminde böyle bir işle başarılara imza atması onu ileride de hayatın çok içinden rollerde görmemizi sağlacak gibi.

Gerçek hayatındaki eğlenceli, komik ve masum hallerinin ise takipçisi olmak da ayrı bir keyifli

Güzel oyuncu aslında uzun zamandır oyunculuk deneyiminin içinde

Ünlü oyuncu, konservatuvarda öğrenciyken Tiyatro Krek’in Güzel Şeyler Bizim Tarafta isimli oyununun seçmelerine katıldı ve katılan 30 aday içinden seçilerek Ayşe rolünü oynamaya hak kazandı. Böylece ünlü oyuncunun ilk profesyonel deneyimi de Güzel Şeyler Bizim Tarafta oyunundaki Ayşe karakteri oldu. Oyuncu bu performans ise 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde Efes Özel Ödülü ve Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Genç Yetenek Ödülü aldı.

Oyuncu buradaki performansıyla senarist Ece Yörenç ve yapımcı Kerem Çatay’ın ilgisini çekti ve ardından profesyonel kariyerine devam etti.

Yıllarca ekran başına bizi heyecanla kilitleyen Kuzey Güney dizisinde Cemre karakterine hayat verdi. Aynı zamanda Kalp Atışı dizisinde canlandırdığı Eylül karakteriyle de çok beğenildi. Ünlü ismin rol aldığı yapımlar arasında bunların yanı sıra Kara Para Aşk, Bulantı, Toz, Muhteşem Yüzyıl Kösem, İşe Yarar Bir Şey, Muhteşem İkili ve Put Şeylere bulunuyor.

Öykü Karayel ve Can Bonomo ile 2018 yılından beri çok tatlı bir aşk yaşıyorlar. Yakın zamanda ise Öykü’nün hamile olduğu ve çiftin bebek beklediği öğrendik.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et