Bıçaklanan Emre Taşçı Yaşamını Yitirdi!

Husumetli Olduğu Arkadaşı Tarafından Bıçaklanan Emre Taşçı Hayatını Kaybetti!

Burdur’da husumetli olduğu İsmail Akça tarafından bıçaklanan 25 yaşında ki Emre Taşçı, tedavi gördüğü hastanede 2 gün sonra yaşamını yitirdi.

Emre Taşçı
Emre Taşçı

Olay, 22 Ocak günü akşam saatlerinde Sinan Mahallesi Hatip Hoca Caddesi’nde meydana geldi. Emre Taşçı ile husumetli olduğu İsmail Akça ve oğlu Hüseyin Cevahir Akça, caddede karşılaşınca, tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada, Emre Taşçı sağ baldırından bıçakla yaralandı. Kavga sırasında bir el de silahla havaya ateş açıldı.

Adli Kontrol Şartı İle Serbest Bırakılmıştı

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, müdahale ettikleri Emre Taşçı’yı ambulansla Burdur Devlet Hastanesi’ne götürdü. Olay yerinden kaçan baba ve oğlu ise yarım saat sonra Burdur Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. İsmail Akça tutuklanırken, oğlu Hüseyin Cevahir Akça ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. Burdur Devlet Hastanesi’nde iki kez ameliyat olan Emre Taşçı, bugün saat öğle saatlerinde yaşamını yitirdi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et