Beyazıt Öztürk’ün Reklam Parası Dudak Uçuklattı

Beyazıt Öztürk’ün reklam anlaşmasından alacağı ücret dudak uçuklattı

Türkiye’deki beyaz eşya firmalarından biriyle reklam anlaşması yapan ünlü komedyen Beyazıt Öztürk’ün, bir yıllık kampanya için aldığı ücret duyanları hayrete düşürdü.

Türk halkının en sevdiği ünlü isimlerin başında gelen Beyazıt Öztürk, geçen aylarda sadece Avrupa’da satılan yerli bir sucuk markasının reklamında Cengiz Bozkurt’la beraber kamera karşısına geçmişti. Magazin Hattı’nın haberine göre ünlü şovmen bununla da kalmadı, Türkiye’nin en büyük beyaz eşya markalarından biriyle daha anlaşma yaptı.

6 milyon TL’ye anlaştı

Beyazıt Öztürk’ün, bir yıllık kampanya için 6 milyon TL aldığı öğrenildi.

Exxen için de program hazırlayacak

Öte yandan Beyaz, İbrahim Büyükak ile Acun Ilıcalı’nın yılbaşında açacağı dijital platform Exxen için bir de program hazırlayacak.

Geçtiğimiz aylarda Baltalimanı’nda görüntülenen Beyazıt Öztürk, ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının pandemiden dolayı bu yıl yapılmayacağını söylemişti.

‘O Ses Türkiye’ jürisi olan 51 yaşındaki şovmen, “İnsanlar mizah izleyip, kafa dağıtmak istiyor. Bununla ilgili çalışıyoruz” demişti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et