Betül Karaayvaz Aşırı Alkolden Öldü Denilmişti Ama…

Denizli’de Aşırı Alkolden Öldüğü Öne Sürülen Diş Hekimi Betül Karayvaz Hakkında Yeni Gelişme!

31 Aralık 2019’u 1 Ocak 2020’ye bağlayan gece Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hayatını kaybeden Betül Karaayvaz ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Olayda Betül Karaayvaz’ın aşırı alkol nedeniyle öldüğü öne sürülse de ev arkadaşları o gece evde enerji içecekleri tükettiklerini söyledi. Ayrıca komada olan Kaan Y.’nin de komadan çıktığı öğrenildi.

Betül Karaayvaz, 2020 Yılbaşı, Denizli Pamukkale
Betül Karaayvaz, 2020 Yılbaşı, Denizli Pamukkale

Cenazesi Bugün Toprağa Verildi!

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morgunda otopsisi yapılan Betül Karaayvaz’ın cenazesi, bugün yakınları tarafından alınarak evine götürüldü. Burada helallik alınmasının ardından genç diş hekimi için Hilal Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazede Karaayvaz’ın ablası Özlen Karaayvaz, tabutun başında gözyaşı döktü. Baba Halil Karaayvaz ise taziyeleri kabul etti. Honaz ilçesindeki F Tipi Kapalı Cezaevi’nde diş hekimliği yapan Betül Karaayvaz’ın cenazesine çok sayıda infaz koruma memuru da katıldı. Diş hekiminin cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Evde Uyuşturucu Araması Yapıldı

İl Emniyet Müdürlüğü’nün özel eğitimli narkotik dedektör köpekleri, evde uyuşturucu madde araması yaptı. Aramada herhangi bir uyuşturucu maddeya rastlanmadı. Karaayvaz ve komaya giren Süleyman Ali Y.’nin otomobilleri de incelenmek üzere çekiciyle emniyet müdürlüğüne götürüldü. Hayatını kaybeden Betül Karaayvaz, tedavileri süren Kaan Y. ve Süleyman Ali Y.’den alınan kan ve idrar tahlilleri incelenmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na, evden alınan gıda ve içecek numuneleri ise İzmir’deki Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü’ne gönderildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et