Beşiktaş’ın Puan Kaybı, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Kazanması Zirveyi Kızıştırdı

Galatasaray ve Fenerbahçe kazandı, zirve yarışı kızıştı

Galatasaray, kendi sahasında karşılaştığı Beşiktaş’ı 3-1 yenerek puan farkını 3’e indirdi. Galatasaray’ın gollerini Babel, Falcao ve Arda Turan atarken, Beşiktaş’ın golünü Ghezal attı. Günün diğer maçında Fenerbahçe, Ankaragücü’nü deplasmanında 2-1 yendi. Beşiktaş 81 puanda kalırken, Fenerbahçe 79, Galatasaray 78 puana yükseldi.

BEŞİKTAŞ’IN KALAN MAÇLARI

Beşiktaş-Karagümrük
Göztepe-Beşiktaş

FENERBAHÇE’NİN KALAN MAÇLARI

Fenerbahçe-Sivasspor
Kayserispor-Fenerbahçe

GALATASARAY’IN KALAN MAÇLARI

Denizlispor-Galatasaray
Galatasaray-Yeni Malatya

Süper Lig’in 40. haftasında Galatasaray, lider Beşiktaş’ı 3-1 mağlup ederek ezeli rakibinin şampiyonluğu ilan etme ihtimaline taş koydu. Maçta Beşiktaş’a nazaran daha üstün oynayan Sarı-Kırmızılılar, Babel, Falcao (p) ve Arda’nın golleriyle güldü. Beşiktaş’ın golünü ise penaltıdan Ghezzal kaydetti. Sarı-Kırmızılılar’ın umudu bu sonuçla biraz daha arttı.

İLK MAÇI KARTAL ALDI

İki takım arasında ligin ilk yarısında Vodafone Park’ta oynanan derbiyi 2-0’lık skorla Beşiktaş kazanmıştı. İki takımın eksikleri Galatasaray’da koronavirüs tedavi ve izolasyon süreci devam eden Oghenekaro Etebo’dan ise derbide yer alamadı.

BEŞİKTAŞ’I EKSİKLER DE ETKİLEDİ

Beşiktaş’ta sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Cenk Tosun ile Ajdin Hasic’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Oğuzhan Özyakup, Vincent Aboubakar, Bernard Mensah ve Georges-Kevin N’Koudou kamp kadrosuna alınmadı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et