Berfin Özek’ten Casim Ozan Çeltik’e “Onu Çok Seviyorum”

Yüzüne Asit Atıp, Bir Gözünü Kör Etmişti! Berfin Özek Saldırganını Çok Sevdiğini Söyledi!

Erkek arkadaşı tarafından yüzüne asit atılarak yaralanan ve bir gözünü kaybeden 20 yaşında ki Berfin Özek, saldırgan Casim Ozan Çeltik için “O orada dört duvar arasındayken benim içim rahat değil. Sayfalarca mektup yazdık birbirimize. Ben hakkımı helal ettim ona. Onu çok seviyorum, o da beni çok seviyor” açıklamasında bulundu.

Berfin Özek, Casim Ozan Çeltik
Berfin Özek, Casim Ozan Çeltik

Hatay’da İskenderun’un Buluttepe Mahallesi 390 Sokak’ta geçen yıl 15 Ocak 2019’da Berfin Özek’in yolu, eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik tarafından kesilerek, yüzüne asit atıldı. Berfin Özek, çağırılan sağlık ekiplerince İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ilk müdahalesinin ardından da Adana Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Yüzünde yanıklar oluşan Berfin Özek, Yanık Ünitesi’nde tedaviye alındı.

Sağ Gözünü Kaybetti!

Berfin Özek, gördüğü uzun tedavinin ardından taburcu oldu, ancak yüzünde ağır yanık izleri kaldı. Bodrum’da tedaviye alınan Özek, sağ gözünü kaybetti, geçirdiği ameliyat ile göz kapakları ve dudağı yeniden yapıldı.

Cezasını Almıştı Fakat Berfin Özek, Şikayetini Geri Çekti!

Saldırının ardından tutuklanan Casim Ozan Çeltik hakkında ‘kasten adam öldürmeye teşebbüs’ suçundan iddianame hazırlandı. İskenderun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada savcı, yeni mütalaasında ‘öldürme kastının olmadığına’ dair hukuki değerlendirme yaptı. Çeltik’in ‘kasten yaralama’ suçundan ceza alması talep edildi. Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Casim Ozan Çeltik’i ‘kasten yaralama’ suçundan 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı. Berfin Özek, geçtiğimiz günlerde davanın görüldüğü 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne verdiği dilekçeyle şikayetinden vazgeçti. “Ozan’ı seviyorum onunla evlenmek istiyorum, bu yüzden şikayetimden vazgeçiyorum” diyerek dilekçe verdiği ileri sürülen Özek’in bu sürede duruşmasını takip eden avukatlarını da azletti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et