Beren Saat’le Kenan Doğulu Ayrılıyor mu?

Beren Saat ve Kenan Doğulu arasında neler oluyor?

Beren Saat

Konser provasında görüntülenen Kenan Doğulu, eşi Beren Saat’le ayrıldığı şeklindeki haberler nedeniyle basın mensuplarına sitem etti. Oysa o haberlerin çıkmasının nedeni, Saat’in sosyal medya paylaşımlarıydı.

Kenan Doğulu, Yenikapı’da gerçekleştireceği konser öncesi prova alanında görüntülendi. Gazetecileri karşısında görünce şaşıran Doğulu, eşi Beren Saat’le ayrıldığı yönünde çıkan haberlere sitem etti.

Ünlü sanatçı, “Kardeşlerim, biz bir açıklama yapmadan bu haberlerin hiçbirine, hiçbir zaman inanmayın. Lütfen, lütfen! Biz de yoruluyoruz, siz de yoruluyorsunuz. İnsanlar üzülüyor bu haberlere, lütfen” şeklinde yanıt verdi.

Beren Saat daha önce de Kenan Doğulu’yla ayrılmalarını, barışmalarını sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla duyurmuştu. En son geçtiğimiz ay, Doğulu’nun 46’ncı doğum gününü yine kafaları karıştırıcı bir mesaj eşliğinde kutladı: “Beceremediğimiz evlilik olsun…”

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et