Beren Saat ve Kenan Doğulu Yeni Yılda Mutluluk Pozları Verdiler

Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan dudak dudağa yeni yıl pozu

Uzun bir süre evliliklerinde sorun yaşayan Beren Saat ile Kenan Doğulu, o günleri geride bıraktı. 2021 yılını baş başa evlerinde karşılayan ünlü çift, dudak dudağa poz verdi. Kenan Doğulu, bu kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Beren Saat ile Kenan Doğulu, yeni yıla aşkla girdi. Evliliklerinde uzun zamandır sıkıntılar yaşayan şarkıcı Kenan Doğulu ve oyuncu Beren Saat çifti 2021’i aşk dolu paylaşımıyla kutladılar.

Doğulu, eşi Beren Saat ile dudak dudağa olduğu bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı ve “Yeni yılda sarılın, sevin, dinleyin birbirinizi” notunu düştü.

Bir paylaşım da önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen ve yeni yılı eşiyle birlikte evde geçireceğini büyük bir mutlulukla söyleyen Saat’ten geldi.

Sosyal medya hesabında kucağında kedisiyle poz veren güzel oyuncu herkese mutlu yıllar diledi.

Öte yandan Özgür Aras, evlilikleri üzerindeki kara bulutlar dağılan çiftten Beren Saat’in, eşi Kenan Doğulu için şarkı yazıp bestelediğini iddia etti.

İddiaya göre; sadece yazmakla kalmayıp geçtiğimiz günlerde stüdyoya girip şarkıyı seslendiren oyuncu, eşine duygusal bir hediye hazırlamış.Kenan Doğulu, son çıkardığı albümündeki ‘Yosun’ isimli şarkısını eşi Beren Saat’e yazdığını dile getirmişti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et