Ben Fero (Ferhat Yılmaz) Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Ben Fero Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Gerçek Adı Nedir? Ne İş Yapıyordu? Evli Mi?

Türk Rapçi Ferhat Yılmaz, 1991 yılında Almanya’da Bonn’da dünyaya gelmiştir. Ben Fero ismini kullanan Ferhat Yılmaz, Rap, Hip-Hop ve Trap tarz müzikler yapmaktadır.

Ben Fero, Ben Fero Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Ferhat Yılmaz
Ben Fero, Ben Fero Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Ferhat Yılmaz

Babası Sivaslı olan Ben Fero’nun (Ferhat Yılmaz) Annesi Trabzonludur. 1994 yılında ailesi ile birlikte Türkiye’ye dönen Ben Fero İzmir’e yerleşmiştir. İlk olarak 8 Yaşında rap şarkılara ilgi duymaya başlamıştır. Daha Sonra Ben Fero, Tupac Shakur dinleyerek rapi sevmiştir. Sonrasında 2018 yılının Nisan aynına gelindiğinde ise ilk şarkısı Mahallemiz Esmer’i yayınlamıştır.

Ben Fero’nun Kariyeri

“Kimlerdensin” adlı şarkısını Ağustos 2018’de çıkaran Ben Fero yani Ferhat Yılmaz, yürüttüğü satış müdürlüğü görevinden istifa etmiştir. Daha sonra müzik hayatına yoğunlaşmıştır. Ezhel ve Berkcan güvenle arkadaş olan Ben Fero’nun tanınması bu sayede kolaylaşmıştır.

Kasım 2018 yılında 3’üncü single’ı olan “3 2 1” adlı şarkıyı piyasaya süren Ben Fero, aynı yıl Aralık ayında Spotify’da en çok dinlenen şarkılar arasına girmiştir. Şubat 2019’da ilk stüdyo albümü olan “Orman Kanunları” adlı albümünü yayınlamıştır. Ben Fero, yayınlandığı gün yine Spotify’da ilk 12 şarkı arasına girmiştir.

Orman Kanunları adlı albümünde şarkılarını birleştiren Ben Fero yani Ferhat Yılmaz, “Biladerim İçin” adlı şarkısınıda yaınladıktan sonra “Akalım” isimli şarkısını ünlü Türk popçunun adı olan “Demet Akalın” olarak değiştirmiştir. 9 Mayıs 2019’da ise 16’ıncı Boğaziçi Müzik Festivalin’de “En İyi Yeni Gelen Şarkıcı” ödülünü almıştır.

Ben Fero’nun ilk stüdyo albümü “Orman Kanunları (2019)” olmuştur. Şarkıları ise “Mahallemiz Esmer” (2018), “Kimlerdensin” (2018), “3 2 1″ (2018)”JENGA” (with Khontkar) (2019)’dur. Ayrıca eski bir fotoğrafı gündeme düşmüş, kilolu olduğu fotoğraf ile şimdiki hali sevenlerini şaşırtmıştır.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et