Ben Bilirim Suncusu Kimdir? Alper Ateş Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Alper Ateş Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Alper Ateş Evli Mi?

Ben Bilirim adlı yarışma programının sunucusu Alper Ateş, popüler olan yarışma sonrası merak edilmeye başlanmıştır. Daha önce “Süper Bulmaca” programı ile de ün kazanan Alper Ateş ile ilgili merak ettiklerinizi yazımızda bulabilirsiniz. Peki Alper Ateş Kimdir?, Nereli? Kaç Yaşında?, Evli Mi?, Alper Ateş hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Ben Bilirim Sunucusu Alper Ateş
Ben Bilirim Sunucusu Alper Ateş

Ben Bilirim Sunucusu Alper Ateş Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

2000 yılında Üniversiteyi kazanarak İstanbul’a gelmiştir. Alper Ateş, 1982 Samsun doğumludur ve İstanbul’da Marmara Üniversitesi İletişim fakültesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünü bitirmiştir. Daha sonra eğitimi sırasında Alper Ateş, aynı zamanda çeşitli TV kanallarında çalışarak televizyonculuk kariyerine adım atmıştır. Böylelikle kariyerinde ilerleyeceği günlere ulaşmayı başarmıştır. Ayrıca TV 360’da Ben Bilirim adlı programla tüm Türkiye tarafından tanınarak merak edilen bir isim olmuştur.

Alper Ateş TV 360 Ben Bilirim
Alper Ateş TV 360 “Ben Bilirim”

Alper Ateş’in Kariyeri

Şu anda 37 yaşında olan Alper Ateş, henüz 18 yaşında iken Savaş Ay’ın A Takımında yer alarak muhabirlik ve habercilik yapmıştır. Daha sonra 8 yıl boyunca çalıştığı Show TV ekranlarında Hayvanat Bahçesinde çekim yaparken bir devenin kendisine doğru yaklaşıp sevgi gösterisinde bulunmasıyla daha da meşhur olmuştur.

Leyla İsimli Deve Hayatını Değiştirdi!

Bu olayın görüntülerinin viral bir şekilde yayılması sonucunda, Devenin Alper Ateş’i düşürmesi ile hayatı değişmiştir. Saba Tümer’le bugün programında canlı yayında bulunduğu sırada Darıca Hayvanat Bahçesi’nde “Leyla” isimli bir deveye salatalık yedirirken devenin ani bir hareketiyle yere düşmüştür. Ateş, sonrasında bu görüntüleri izleyen bir yapım genel müdürünün dikkatini çekmiştir. Olay Sonrası “Süper Bulmaca” programı için sunuculuk teklifi alan Alper Ateş o günü şöyle anlatmıştır;

Alper Ateş Kimdir - Ben Bilrim Sunucusu Alper Ateş
Alper Ateş Kimdir – Ben Bilrim Sunucusu Alper Ateş

”Daha önce sömestr döneminde hayvanat bahçesinden yayın yapmıştık. Aslanlar, maymunlar derken eğlenceli görüntüler çıkmıştı. İkinci sezon, “Yine yap” dediler. Bu kez deveden başladık çekime. Develerin kıskanç olduklarını bilmiyordum. Deveye salatalık yediriyorum, güzel bir bağ kurmuşuz, yayın güzel akıyor. Devenin yanındaki midilliye de salatalık verince deve omzumdan ısırmak için bir hamle yaptı ve kendimi yere zor attım.”

Alper Ateş

Süper Bulmaca Programı İle Başlamıştı

Ayrıca 2014 yılına gelindiğinde ise “Süper Bulmaca” adlı programı Bloomberg HT kanalında sunmaya başlayan Alper Ateş, 750 bölüm süren bulmaca tutkunlarının severek takip ettiği başarılı bir program gerçekleştirdi.

Alper Ateş Kimdir? Alper Ateş Nereli? Alper Ateş Kaç Yaşında? Alper Ateş Evli Mi?
Alper Ateş Ben Bilirim Sunucu – Süper Bulmaca

Sunuculuk alanında bir çok kurumdan ödüller toplayan ve kariyerinde basamakları birer birer tırmanan Alper Ateş, 2019 yılına gelindiğinde ise 360 TV ekranlarında “Ben Bilirim” adlı yarışma programı ile tüm Türkiye tarafından sevilen biri haline dönüştü. Ek olarak yarışma programı formatları ile hem bulmaca tutkunlarının hem de bilgi yarışması sevenlerin gönlünü kazanan Ateş, çık sıkı çalıştığını çalıştığını beyan ederek annesinin kendisine dualarının da başarısında etkili olduğunu söylüyor.

Alper Ateş İnstagram
Alper Ateş İnstagram

Alper Ateş’in Zeynep adında birde kız çocuğu var. Son olarak ünlü sunucunun instagram hesabı ise şöyle;

Alper Ateş İnstagram Hesabı

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et