Başarılı İnsanlar Sadece Şanslı Doğar !!!

Outliers – Çizginin Dışındakiler

Outliers – Çizginin Dışındakiler

Tarihte çok başarılı olmuş dünyaca tanınmış insanların, doğuştan üstün bir zekaya, hırsa ve yeteneğe sahip olduğunu mu düşünüyorsunuz? Yanıldığınızı söylememe izin verin. Amerika’da en çok satanlar listesinden inmeyen ‘Outliers’, başarılı insanların neden başarılı olduğunu farklı bir bakış açısı ile ele almış.

"SİVAS 7. KİTAP GÜNLERİ" FUARI AÇILDI

Beatles ile Bill Gates’in ortak yönleri sizce ne olabilir? Yıldız bir sporcu olmanın arkasında gerçektende sadece yetenek mi yatıyor? Yoksa sahip olduklarını bilmedikleri avantajları kendi lehine mi kullanmışlar? IQ’su Einstein’dan 45 puan yüksek olan (Einstein’ınki 150 idi) Christopher Langan neden bir çiflikte oturmuş üzüm yetiştiriyor? Sebebini öğrenince şaşıracaksınız.

Çizginin dışına çıkanların yaşadığı yılları, ailelerini ve kültürlerini okudukça, acaba bana sunulmuş ama henüz farkedemediğim fırsatlarım neler diye düşünmekten kendinizi alamayacaksınız?
Okudukça merak uyandıran ve oldukça anlaşılır bir kitap. Keyifli okumalar.

Yazan: Yasin Kaymak

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et