Balıkesirli Çiftçi Mustafa Kut’un Katili Kim?

25 Temmuz 2018 tarihinde Balıkesir’de av tüfeğiyle öldürülen Mustafa Kut’un cinayeti Müge Anlı’ya konu oldu. Programa katılan Mustafa Kut’un eşi Dürdane Kut, eşinin ölümü ile ilgili kendisine aşk mektupları yazan Ramazan Şahin’den şüphelendiğini açıkladı.

Balıkesir Çiftçi Mustafa Kut Cinayeti, Müge Anlı, Ramazan Şahin Kim, Cinayet
Balıkesir Çiftçi Mustafa Kut Cinayeti, Müge Anlı, Ramazan Şahin Kim, Cinayet

Mustafa Kut Cinayeti Nasıl İşlendi?

Mustafa Kut, Balıkesir Havran ilçesine bağlı Kalabak Mahallesinde 25 Temmuz 2018 tarihinde öldürüldü. Tarlasına bir kilometre mesafede sırtından vurularak öldürülen Mustafa Kut’un cinayeti Müge Anlı’da araştırılıyor.

Ramazan Şahin Kim?

Mustafa Kut Cinayeti ile ilgili baş şüphelilerden Ramazan Şahin, Müge Anlı’nın sorduğu soruları yanıtladı. Mektubunda, “Sen bambaşkasın, senden başkasını gözüm görmüyor. Seni delileler gibi seviyorum, çılgınlar gibi aşığım sana. İkimiz de kara toprağa girene kadar seveceğim” diye bahsettiği Dürdane Kut’u sevmediğini söyleyen Şahin, konuşmak için o sözleri kaleme aldığını iddia etti. Aralarında bir diyalog olduğunu da iddia eden takıntılı aşık Ramazan Şahin, “Yollarda benimle dalga geçiyordu, konuşuyordu. Ben bir hata yaptım. Gençliğinde annesi bana vermek istedi de ben almadım. Yollarda gidip gelirken birbirimize laf atardık” şeklinde konuştu.

Ramazan Şahin Özür Diledi

Aşkına cevap alamadığı Dürdane Kut’un bir başka köylüleri ile görüştüğünü de iddia eden Şahin, daha sonra bu cinayetle bağlantısı olmadığını savunan eşine de “Adam gibi adammışsın” diyerek yazdığı mektuplardan dolayı özür diledi.

Müge Anlı Sert Çıktı!

Ramazan Şahin’in sözleri üzerine konuşan Müge Anlı, “Okudukça ben çok rahatsız oldum bu mektuplardan… Kimsenin özel yaşamı beni ilgilendirmez. Ama bir adam sırtından kalleşçe vuruluyorsa bu kalleşliğe bir neden bulmak lazım.
O nedenlerden biri de bir insanın karısına göz koymaktır. 30 yıldır sen bu kadın ve kocasıyla arkadaşsın. Ve sen adamın karısına ‘Koca ineğim, tavşanım’ şeklinde mektuplar yazıyorsun. Bence bu çok kalleşlik… Bu önemsenmeyecek bir şey değil” diyerek tepki gösterdi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et