Bakan “11 Milyon Fidan Kurudu” Açıklamasını Yalanladı!

Bakan Yüzde 95’i Tuttu Dedi

Tarım ve Orman Bakanlığı, 11 Kasım 2019’da ‘Geleceğe Nefes Seferberliği’ kapsamında Türkiye genelinde dikilen 11 milyonu aşkın fidanın yüzde 95’inin tuttuğunu açıkladı.

FIDAN DIKME KAMPANYASI TARIM VE ORMAN BAKANLIGININ BASLATTIGI GELECEGE NEFES PROJESI ILE 81 ILDE ES ZAMANLI OLARAK, BUGUN SAAT 11:11’DE GERCEKLESTIRILDI. FOTOGRAF: CEMAL YURTTAS / ISTANBUL, (DHA)

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Bazı basın yayın kuruluşlarında ve sosyal medyada, 11 Kasım 2019’da gerçekleştirdiğimiz ‘Geleceğe Nefes Seferberliği’ kapsamında, Türkiye genelinde dikilen 11 milyonu aşkın fidanla ilgili kamuoyunu yanıltıcı içerikte bilgiler paylaşılmaktadır. Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda dikilen fidanlar yine Orman Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından izlenmektedir. Bugün itibarı ile dikilen 11 milyonu aşkın fidan yüzde 95 oranında tutmuş ve sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam etmektedir” denildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et