Bahtiyar Akçay’ım Katili Böyle Görüntülendi! Nadir Ün Kim?

Bahtiyar Akçay 19 gündür Müge Anlı tarafından aranıyordu. Operasyon düzenleyen polis şüphelerin odağındaki Nadir Ün’ün çalıştığı fabrikada Bahtiyar Akçay’ın cesedini buldu. Giresun’dan İstanbul’a araba almak için giden 50 yaşındaki Bahtiyar Akçay’ın öldürülüp kuyuya atıldığı ortaya çıktı. Ayrıca Nadir Ün, Gayrettepe Polis Merkezinden götürülürken muhabirlere saldırdı. Bu sırada gazeteciler Bahtiya Akçay’ın Katili Nadir Ün’ün görüntüsünü almayı başardı.

Nadir Ün, Müge Anlı, Bahtiyar Akçay Cinayeti, Bahtiyar Akçay'ın Katili, Nadir Ün
Nadir Ün, Müge Anlı, Bahtiyar Akçay Cinayeti, Bahtiyar Akçay’ın Katili, Nadir Ün

Aydınlatma ve avize işleri ile uğraşan 50 yaşındaki Bahtiyar Akçay, İstanbul’da 28 Mayıs’ta ortadan kaybolmuştu. Daha sonra ailesi Müge Anlı’ya başvurdu. Bahtiyar Akçay’ın en son Nadir Ün isimli bir halı fabrikasının müdürü ile görüştüğü ortaya çıktı. Memleketi Giresun’dan araba almak için gelen Bahtiyar Akçay, İstanbul’da Bağcılar’da bir otelde kalıyordu. Daha sonra 28 Mayıs Cuma günü otelden çıkış yapan Akçay’dan ise bir daha haber alınamamıştı.

Bahtiyar Akçay Cinayeti, Nadir Ün, Adnan Kaplan, Bahtiyar Akçay Olayı
Bahtiyar Akçay Cinayeti, Nadir Ün, Adnan Kaplan, Bahtiyar Akçay Olayı

19 gündür kendisinden haber alınamayan Bahtiyar Akçay için Nadir Ün’ün çalıştığı fabrikaya operasyon düzenlendi. Burada araba almak için İstanbul’a giden Bahtiyar Akçay’ın cinayet kurban gittiği öğrenildi. Bahtiyar Akçay’ın öldürüldükten sonra bir çuvala konduğu daha sonra fabrikada bulunan kuyuya atıldığı ve üzerine beton döküldüğü ortaya çıktı Burada bulunan üzerine beton dökülmüş kuyu hilti ile delindi. Daha sonra Bahtiyar Akçay’ın kuyuda cesedine ulaşan polis, Akçay’ın öldürüldükten sonra bir çuvala konduğunu ve kuyuya atıldığı daha sonra ise üzerine beton döküldüğünü tespit etti. Öte yandan olay ile ilgili 4 kişi göz altına alınarak emniyete götürüldü. Şüphelilerin sorgusu emniyette sürüyor. Tüm bu gelişmeler karşısında Nadir Ün’ün cinayeti itiraf etmesi bekleniyor.

Bahtiyar Akçay Cinayeti!

Aydınlatma ve avize işleri ile uğraşan 50 yaşındaki Bahtiyar Akçay, İstanbul’da 28 Mayıs’ta ortadan kayboldu. Daha sonra ailesi Müge Anlı’ya başvurdu. Bahtiyar Akçay’ın en son Nadir Ün isimli bir halı fabrikasının müdürü ile görüştüğü ortaya çıktı. Memleketi Giresun’dan araba almak için yola çıkan Bahtiyar Akçay, İstanbul’da Bağcılar’da bir otelde kalıyordu. Daha sonra 28 Mayıs Cuma günü otelden çıkış yapan Akçay’dan ise bir daha haber alınamamıştı.

Bahtiyar Akçay
Bahtiyar Akçay

Olay ile ilgili olarak Bahtiyar Akçay’ın Nadir Ün isimli kişiden alacağı olduğu ortaya çıktı. Daha sonra Bahtiyar Akçay’ın görüştüğü en son kişininde yine Nadir Ün olduğu ortaya çıktı. Öte yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan bir kadın ise 2007 yılından beri Adnan Kaplan isimli kardeşinden haber alamadığını belirterek Nadir Ün çalıştığı fabrikaya giden kardeşinin girişinin olduğunu çıkışının olmadığı beyan etti. Ek olarak 2007 yılında kaybolan Adnan Kaplan’ın kaybında görüştüğü en son ismin Nadir Ün olduğu ve iş için en son yine Ün ile görüştüğü ortaya çıktı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et