Bahar Ayvazoğlu Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Arap turistlerin Türkiye’ye gelmesinden rahatsız olanlar için yaptığı açıklamalar nedeniyle gündeme gelen Bahar Ayvazoğlu Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Hayatı ve Biyografisini sizler için hazırladık.

Bahar Ayvazoğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında
Bahar Ayvazoğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında

Bahar Ayvazoğlu Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Hayatı ve Biyografisi

Bahar Ayvazoğlu, Matematiksel İktisatçı, Edebiyatçı ve AK Parti 27. Dönem Trabzon Milletvekilidir. Bahar Ayvazoğlu, 1976 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini Trabzon’da tamamlamıştır. Daha sonra üniversite eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesinde tamamlamıştır. İki lisans derecesi bulunan Bahar Ayvazoğlu, Ekonometri Bölümünden “Matematiksel İktisatçı” unvanı ile mezun olmuştur. Sonrasında Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı lisans bölümünü de bitirmiştir. Siyasi kariyeri AK Partinin kuruluşu ile başlamıştır. 10 yıl aralıksız olarak Trabzon Merkez İlçe Başkanlığında görev yapmıştır. Ardından 2 yıl Ortahisar İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştur. Daha sonra 2015 tarihinde yapılan kongrede AK PartiTrabzon Kadın Kolları İl Başkanı seçilmiştir. Son olarak 2018 tarihinde yapılan kongre ile tekrar AK Parti Trabzon Kadın Kolları İl Başkanı olmuştur. Ek olarak Bahar Ayvazoğlu, evli ve 3 çocuk annesidir.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et