Babası Tarafından Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Ceren: Can Güvenliğimiz Yok, Bizi Koruyun

Babası tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Ceren Güztepe’den çağrı: Can güvenliğimiz yok, bizi koruyun

“Bu adamın cezasını çekmesini istiyoruz”

ceren

Şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan eski eşi Merzuka Altunsöğüt’ü ve kızı Cennet Güztepe’yi (23) bıçakla yaralayan Soner Güztepe hakkında, ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘Kasten yaralama’, ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarından 20.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Hürriyet’ten Damla Güler’in haberine göre, Ceren Güztepe, babasının cezalı olmasına karşın kendilerine mektup yolladığını belirterek, “Can güvenliğimiz yok, bizi koruyun” dedi.

Olayın yaşanmasının ardından açtığı sosyal medya hesabından babasının fotoğrafını paylaşarak, “Suçlu bu kişi. Baba dediğimiz ‘adam’ Soner Güztepe” diyerek yardım çağrısında bulunmuştu. “Annemin ölmesini istemiyorum” diyen Cennet Güztepe yaşadıklarını şu satırlarla anlatmıştı:

“15 yaşında bir erkek kardeşim var. Annem 6 Eylül Cuma akşamı 7 yıldır boşanmış olduğu babam tarafından yine bıçaklı saldırıya uğradı. Hem de hastanenin acilinde. Ne polis ne güvenlik vardı. Kimse müdahale etmedi. Annemi kaybetmek istemiyorum. Durumu ağır, bizler de yaralıyız. O adam bir daha gelse kendimizi koruyacak güçte değiliz. Bu adamın cezasını çekmesini istiyoruz.”

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et