Azra Gülendam Haytaoğlu “Herkes Gibi Bizi de Sonradan Koruyacaklar”

21 yaşındaki üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu’nun Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım yürekleri burktu. Genç kızın Twitter üzerinden kadın cinayetleri için “herkes gibi bizi de sonradan koruyacaklar her şey bittikten sonra kıymetli olacağız herkes gibi…” dediği ortaya çıktı.

Azra Gülendam Haytaoğlu, Twitter,
Azra Gülendam Haytaoğlu, Twitter Paylaşımı

Azra Gülendam Haytaoğlu, Antalya’da Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünde okuyordu. Fakat Antalya’da 28 Temmuz 2021’de ortadan kaybolan genç kızın vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Kadın cinayetlerinin durmak bilmediği ülkemizde Azra’nın Mustafa Murat Ayhan isimli katil tarafından vahşice öldürülmesi ise artık yeter dedirtti. Genç kızın korunamayan kadınlar ile ilgili Tweet’i ise “koruyamadık” dedirtti.

Azra Gülendam Haytaoğlu’nun Twitter hesabı üzerinden kadın cinayetleri hakkında attığı Tweet ise her şeyi özetliyor. Vahşi bir cinayete kurban genç kızın Tweet’i ise şöyle;

“adına sevgi dediğin bağnazlığın bir gün evimizden bi can alacak ve herkes gibi bizi de sonradan koruyacaklar her şey bittikten sonra kıymetli olacağız herkes gibi..”

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et