Ayşegül Günay Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Bir Şansım Olsa yeni sunucusu kim? Ayşegül Günay neden ayrıldı? Bir Şansım Olsa programında neden değişiklik oldu? Ayşegül Günay’ın yerine kim geldi? İşte tüm bu soruların cevabını sizler için derledik.

Show TV’de yayınlanan televizyon programı “Bir Şansım Olsa” da sunucu değişikliği oldu. Programın yeni sezonundaki değişiklik ise izleyicilerin şaşırmasına neden oldu. Programın yeni sezonuna kadar sunuculuğunu yapan Ayşegül Günay bütün seyircilerin beğenisini kazanmıştı. Fakat instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Bir Şansım Olsa programından ayrıldım. Siz sevgili izleyicilerime duyurulur.” diyerek programdan ayrıldığını belirtti. Sonrasında programın sunucu koltuğuna Ahu Sungur geçti. 

Ayşegül Günay Kimdir?

Ayşegül Günay 9 Kasım 1969 yılında Eskişehir’de doğmuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Bugüne kadar birçok sinema filmi ve televizyon dizisinde rol almıştır. Kuruluş Osman dizisinde “Zöhre Hatun”, Hercai dizisinde “Füsun Aslanbey” bu rollerden bazılarıdır.

Yeni Sunucu Kim?

Usta oyuncu Ayşegül Günay’ın yerine gelen yeni isim belli oldu. Böylelikle yerine Ayşegül Günay gibi oyuncu olan Ahu Sungur gelecek. Peki ama Ayşegül Günay’ın yerine gelen Ahu Sungur kimdir?

Ahu Sungur, 5 Şubat 1981 yılında dünyaya gelmiştir. Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Adını Feriha Koydum, Mandıra Filozofu ve O Hayat Benim gibi yapımlarda rol aldı. Oyuncu Suat Sungur evlidir. Ege adında bir oğlu vardır. Ayşegül Günay’ın ayrılması üzerine böylelikle programın yeni sunucusu oldu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et