Ayşe Altuntaş’ı Öldürdüğünü İtiraf Etti!

4 Çocuk annesi 42 yaşında ki Ayşe Altuntaş, Mehmet Taşdelen’den gelen telefon sonrası evinden çıkmış ve ortadan kaybolmuştu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının araştırdığı olayda Ayşe Altuntaş’ın kuzeni Mehmet Taşdelen Kayıp Şahıslar Büro amirliği tarafından gözaltına alınmıştı. 3 gün süren sorgunun ardından Mehmet Taşdelen, Ayşe Altuntaş’ı öldürdüğünü itiraf etti.

Mehmet Taşdelen, Ayşe Altuntaş, Ayşe Altuntaş Cinayeti İtiraf
Mehmet Taşdelen, Ayşe Altuntaş, Ayşe Altuntaş Cinayeti İtiraf

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konu olan kayıp olayında, 11 ay önce ortadan kaybolan 4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş’ın, aralarında ilişki olduğu öğrenilen kuzeni Mehmet Taşdelen tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Mehmet Taşdelen, 3 gün önce gece operasyonu ile gözaltına alınmıştı. 3 gün süren sorgunun ardından Mehmet Taşdelen, Ayşe Altuntaş’la birlikte Prinçci köyüne gittiklerini orada kavga ettiklerini ve Ayşe Altuntaş’ı silahla vurarak öldürdükten sonra defineceilerin açtığı bir çukura gömdüğünü itiraf etti. Kavganın ise evli olan Mehmet Taşdelen ile evlenmek isteyen evli ve 4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş’ın Mehmet Taşdelen’den boşanmasını istemesi üzerine çıktığı öğrenildi. Güvenlik güçlerinin sıkı takibi sonrası ortaya çıkan cinayette Mehmet Taşdelen, Ayşe Altuntaş’ı gömdüğü yeri gösterdi.

Ayşe Altuntaş’ın Cesedi Adli Tıp Kurumuna Gönderildi

Ayşe Altuntaş’ı öldürdüğünü itiraf eden ve cesedin yerini gösteren Mehmet Taşdelen, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilirken, Ayşe Altuntaş’ı cesedi bulunduğu yerden çıkarılarak Adli Tıp kurumuna gönderildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et