Ayşe Altuntaş Öldürüldü Mü? Ayşe Altuntaş Bulundu Mu?

Ayşe Altuntaş Öldürüldü Mü? Ayşe Altuntaş Bulundu Mu? 42 Yaşında ki 4 Çocuk Annesi Kadın Nerede ?

Ayşe Altuntaş aranıyor… Ayşe Altuntaş Cinayete mi kurban gitti? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün bir kayıp olayı ile gündeme oturdu. Annesini aramak için Müge Anlı’ın programına başvuran Fadime Altuntaş, 42 yaşında ve 4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş’ı arıyor… Ayşe Altuntaş Öldürüldü Mü? Ayşe Altuntaş Bulundu Mu?

(19 Haziran 2020) Güncelleme)

Ayşe Altuntaş’ın kuzeni Mehmet Taşdelen Kayıp Şahıslar Büro amirliği tarafından gözaltına alınmıştı. 3 gün süren sorgunun ardından Mehmet Taşdelen, Ayşe Altuntaş’ı öldürdüğünü itiraf etti.

Ayşe Altuntaş – Fadime Altuntaş

Ayşe Altuntaş 18 Temmuz sabahı saat 05:30 sıralarında kızı ve torunları ile birlikte yaşadığı evden ayrilarak ortadan kayboldu. 42 yaşında ve 4 çocuk annesi olan kadından o günden bu yana haber alınamazken Müge Anlı’ın programında gündeme taşınan olayda, Ayşe Altuntaş’ı en son gören kişi ise aralarında ilişki yaşadıkları bilinen kuzeni Mehmet Bey. Ayşe Altuntaş ile ilişkisini kabul eden Mehmet Bey programa canlı olarak bağlanarak çelişkili ifadeler verdi.

Mehmet Bey – Ayşe Altuntaş – Müge Anli

Ayşe Altuntaş’ın para karşılığı erkeklerle beraber olduğunu söyleyen Mehmet Bey, ayrıca kayıp anneye borcu olduğunu da ifade etti. Tüm bu gelişmelerden sonra Ayşe Altuntaş’ın cinayete kurban gitmiş olabileceği düşünülürken kamuoyu gözünde baş şüpheli ise aralarında ilişki olduğu söylenen Mehmet Bey. Müge Anlı’ın işlediği konu ile ilgili ise yeni gelişmeler bekleniyor.

Ayşe Altuntaş Öldürüldü Mü?

16 Haziran 2020 Sıcak Gelişme!

Yaklaşık 1 yıl önce ortadan kaybolan 4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş kaybı ile ilgili aralarında ilişki yaşandığı bilinen kuzeni Mehmet Taşdelen gözaltına alındı.

Müge Anlı, Ayşe Altuntaş Kaybı, Ayşe Altuntaş
Müge Anlı, Ayşe Altuntaş Kaybı, Ayşe Altuntaş

4 Çocuk annesi 42 yaşında ki Ayşe Altuntaş, Mehmet Taşdelen’den gelen telefon sonrası evinden çıkmış ve ortadan kaybolmuştu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının araştırdığı olayda Ayşe Altuntaş’ın kuzeni Mehmet Taşdelen Kayıp Şsahıslar Büro amirliği tarafından gözaltına alındı.

Ayşe Altuntaş Nerede? Ayşe Altuntaş Bulundu Mu?

4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş, son olarak kuzeni Mehmet Taşdelen ile görüştü. Mehmet Taşdelen, Müge Anlı canlı yayınında 42 yaşındaki Ayşe Altuntaş ile birlikte, kaybolduğu günün sabahı İstanbul Sultangazi’de bulunan Pirinçci mevkiindeki ormanlık bölgeye gidip cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etmişti. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan görgü tanığı ise anlattık “Ormanlık alanda gün önce namaz kılarken, arkasından çok geçmeden de uygunsuz bir şekildeyken gördüm” dedi. Görgü tanığı şunları söyledi; “Namaz kılıyordu o şahıs, bayan da arabada arkada oturuyordu. Sonra da uygunsuz halde gördüm. Hatta kendi kendime ‘5 dk önce namaz kılıyorlardı şimdi ne alaka böyle uygunsuz’ dedim. Bir kaç kere denk geldim buralarda ama ben ilgilenmedim bir daha.Çünkü anladım yani buralarda uygunsuz işler yaptığını.” Bu arada görgü tanığı çobanın bahsettiği bölge ile Mehmet Taşdelen’in işaret ettiği yerin aynı olmadığı ortaya çıktı. 4 Çocuk annesi 42 yaşında ki Ayşe Altuntaş, Mehmet Taşdelen’den gelen telefon sonrası evinden çıkmış ve ortadan kaybolmuştu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının araştırdığı olayda Ayşe Altuntaş’ın kuzeni Mehmet Taşdelen Kayıp Şsahıslar Büro amirliği tarafından gözaltına alındı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et