Aylin Sözer Cinayetiyle İlgili Korkunç Detaylar Ortaya Çıktı

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili korkunç detaylar!

Türkiye’yi ayağa kaldıran 48 yaşındaki öğretim görevlisi Aylin Sözer’in katledilmesiyle ilgili çarpıcı detaylara ulaşıldı.

Önce boğazını kesti, sonre evi yaktı. Hırsızlık süsü vermek için evi dağıttı. Katil iz bırakmamak için ardından evi yaktı.

İstanbul Maltepe’de vahşice öldürülen 48 yaşındaki Aylin Sözer cinayetinin detaylarına tv100 ulaştı.

32 yaşındaki Kemal Delbe yaklaşık 1 yıldır Aylin Sözer’le birlikte yaşıyordu. Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Delbe, inşaat işçiliği yapıyordu. Ailesini görmek için sık sık manisa’ya gidiyordu.

Delbe ile öğretim gövlisi sevgilisi Sözer arasında ailesini ziyaretleri nedeniyle kıskançlık tartışması yaşanıyordu.

Cinayet günü yine aralarında tartışma çıktı. Katil zanlısı eline geçirdiği bıçağı Aylin Sözer’in boğazına doğru salladı. 48 yaşındaki kadını ağır yaraladı.

Cinayetin ardından zanlı bu defa hırsızlık süsü vermek için evi dağıttı.

Sözer’in ziynet eşyalarını topladı. Katil zanlısı tüm delilleri yok etmek için de doğalgaz ocağını açtı, evdeki eşyaları ateşe vererek yangın çıkardı.

Ayın binada oturan Aylin Sözer’in kız kardeşi tartışma seslerini duyup ablasını aradı.

Sözer’e ulaşamayınca durumu polise bildirdi. Polis ekipleri eve geldi. Katil zanlısı Kemal Delbe suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et