Aylin Çoşkun Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç?

Sarallar operasyonu kapsamında ifadeye çağrılmasının ardından Aylin Çoşkun ismi Google’da en çok aratılan isimlerden biri oldu. Peki Aylin Çoşkun Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç? sizler için araştırdık.

Aylin Çoşkun Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Boyu Kaç
Aylin Çoşkun Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Boyu Kaç

Aylin Çoşkun, Türk şarkıcı ve modeldir. 1976’da Türk asıllı bir ailenin kızı olarak Almanya’da dünyaya gelmiştir. 46 yaşında ve 176cm boyundadır. İzmir’de Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi’ni bitirmiştir. 1997’de güzellik yarışması Miss Globe’da Türkiye Güzeli seçilmiştir. Müziğe olan ilgisiyle müzisyen hocalardan şan dersleri alıp bu konuda eğitimini tamamlamak üzere girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi Şan ve Solfej bölümünden mezun olmuştur.

Kariyeri ve Özel Hayatı

İstanbul ve Ankara’da bir süre mankenlik yapmıştır. Daha sonra özel bir TV kanalında belli bir süre sunuculuk yapmıştır. Ayrıca 7 tane albüm yapan Aylin Coşkun, 2000’li yılların başında ilk albümü “Masalı” Zeyno Müzik etiketiyle piyasaya çıkarmıştır. Sanatçının albümde kendisine ait “Bu Kaçıncı” parçası ve klip çektiği “Yandım Allahım” isimli parçaları ile müzik dünyasında yer almıştır. Şarkıcı takip eden yıllarda 6 albüm daha yapmıştır. 15 yıldır birlikte olduğu Volkan Aslan ile 10 Eylül 2019 tarihinde nikah masasına oturmuştur.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et