Aylin Cesur Kimdir? Süleyman Demirel’in Özel Doktoru…

Şehit Cenazesinde Poz Verme Telaşına Giren Aylin Cesur Kimdir? Aylin Cesur Kaç Yaşında? Aylin Cesur’un Hayatı

Şehit cenazesinde poz vermek için kameralar karşısına geçen Aylin Cesur Türkiye gündemine oturdu. Bir zamanlar Süleyman Demirel’in özel doktoru olan Aylin Cesur Kimdir?, Kaç Yaşında ve Nereli? Merak edilen soruların cevabı yazımızda…

Aylin Cesur Kimdir? Süleyman Demirel’in Özel Doktoru…

Aylin Cesur Kimdir? Aylin Cesur Nereli? Aylin Cesur Kaç Yaşında?

Aylin Cesur, 1970 yılında Eskişehir’de dünyaya geldi. Eskişehir’li olan ve şu anda 50 yaşında ki Aylin Cesur şu anda İYİ Parti Isparta milletvekilidir.

Aylin Cesur, Aylin Cesur Kimdir, Aylin Cesur Kaç Yaşında, Aylin Cesur Nereli, Aylin Cesur Süleyman Demirel
Aylin Cesur, Aylin Cesur Kimdir, Aylin Cesur Kaç Yaşında, Aylin Cesur Nereli, Aylin Cesur Süleyman Demirel

Aylin Cesur, Eskişehir’de ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirerek doktor olmuştur. 2000 yılında 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in özel doktoru olan Aylin Cesur, Süleyman Demirel’e sürekli eşlik etmesi ile tanındı. 2008 yılında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına da atanan Aylin Cesur, Prof. Dr. Mustafa Cesur ile evlidir. Aynı zamanda 15. dönem Adalet Partisi Isparta Milletvekili Mustafa Cesur’un gelinidir.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et